Vecka 39 (38+3)

(null)

10 dagar kvar till bf.
(Aah, shit..)
Känns som att det är långt borta, men det är så nära. Jag har svårt att se mig själv som trebarnsmorsa. Det har ju varit två så länge. 

En sak som jag (tror jag i alla fall) har glömt att skriva med -jag har fått lite färgskiftningar. Det har ju blrjat komma en svag, svag rand på magen. Den var betydligt mörkare med pojkarna, men nu syns den knappt.
  Men jag har också fått konstiga fräknar eller vad det är. Det ser lite ut som en världskarta i ansiktet på mig. Men en ljus prick/fläck i pannan.
Ser lite coolt ut tycker jag och är apsilut inget jag stör mig på. ^^
Men jag gissar att det har med graviditeten att göra och försvinner efteråt. Eller framåt vintern.
   Sen tror jag att jag verkar ha lite lättare för att färgas av solen. Just benen har alltid varit marigare föf mig att få brun, men nu känns det som att det går bra mycket fortare. 

Men det känns lite tungt nu. Det känns ganska ofta som att allt bara ska "tippa framåt" och, inte vet jag, spricka och gå sönder. Skinnet blir så spännt liksom. Så det känns skönt att hålla i magen och dra in den lite. 
Provade att ta på mig ett av mina magband, som jag ska använda efter förlossningen för att laga ihop magen igen. Det var ganska skönt. Att låta banden hålla i buken. Men Simon var lite rädd att jag mosade kotten, men 
- Äh! tänker jag. Jag får nog ont innan den.
- Men den sparkar ju för att säga ifrån.
- Näru, den kan inte sparka längre!

Men om höfterna på nätterna då? En tjockare kudde mellan knäna har hjälpt. Ibland värker det lite, men inget som är direkt störande.
Småbökigt ibland bara att få med sig kudden när man ska baxa runt kroppen till andra sidan. Det blir ju några valrundningar varje natt. 

Men nu är det inte så långt kvar.
Jag måste försöka komma ihåg att packa den där förbaskade väskan bara! Jag har ju fortfarande inte gjort det..
Gravid med Jax | |
Upp