Örebroarn..

Fy fan, vilken dag igår! Allt gick bara fel typ, men det värsta igår var att vi var två meter från bilen vi satt i hände det med Örebroarn som ramlade framför tåget på station!
Pruttfull, som förmodligen bara skulle gå hem och lägga sig. Men hem kom han aldrig... :(Det var precis där man brukar stanna för att hämta nån. Vid cirkeln liksom. Men han "landade" borta vid tunneln liksom. Helt trasig var han. Såklart.. En kille i min ålder. Han skulle gå förbi oss och jag tittade på honom i ansiktet när han närmade sig. En kille i min ålder, med luvan uppdragen, händerna i fickorna som vinglade för att han var så full. När han precis gått förbi bilen så såg jag att han vinglade till men då slutade jag titta på honom och precis då ramlade han framför tåget. Tragiskt att det kom ett tåg just precis då!
Det var rätt snuskigt att se honom ligga på spåret 50 meter framåt. Skorna och plånkan hade flygit åt varsina håll typ..
Jocke såg när han ramlade och jag trodde han skämtade först. Men när han inte slutade skoja, så gick jag också ut och kollade. Och ja, där låg han..
Skitsnuskigt att jag faktiskt hade tittat han i ansiktet ena sekunden och i nästa ligger han under tåget och trasas sönder.. Tänk om man hade sett tåget komma och plussat ihop att han var stupfull, då kanske man hade kunnat hjälpa honom.. :S
Man nyktrade ju till på två röda och skapligt skakis man blev. Jag vågade knappt somna sen, för jag var livrädd för vilka drömmar man skulle få.
Men jag är glad att jag inte såg själva ögonblicket han ramlade in i tåget och att gå fram och titta på han sen, det gav jag fan i. Jag tittade på 30 meters avstånd typ..
Men ambulans, polis och brandkåren kom väldigt snabbt, så de täckte över honom och spärrade av.
Så det var första gången man såg en död människa...
Vardag | | En kommentar |
Upp