Onsdag

Hallo! Idag är det onsdag igen. Har absolut ingen aning om vad som ska hända idag, men det är väl inget som är särskilt förvånande.. Får väl se..

Igår gick jag ju som sagt ut med BamsePlutt.. Gjorde min första videoblogg. Nånting man säkert kan göra lite då o då. Lite roligare då..
En annan grej vi gjorde igår var att vi skulle pröva att laga pannbiff. Nåt vi aldrig hade gjort förut. Gick väl bra till slut, när man lagt i ett extra ägg. Men det smakade knappt nånting..

Just nu är det nån jävla hysteri kring denna jä*la Anna Anka! Jag förstår inte varför. Jag har kollat på Svenska Hollywoodfruar två gånger nu och jag lir bara irriterad på människan.
Som i måndags, när hon tog med sina barn till nån fotograf för att de skulle bli modeller. Barn på ungefär 6 och 8 år kanske.. Jag vet inte faktiskt. Men den minsta (som var hennes son) ville inte bli plåtad, då blir hon förbannad och hotar med att han inte ska få nåt godis. Och att de ska åka hemm till pappa och tala om för honom att han började böla.. Jag menar, vad är det för jävla morsa...?
Men senare skulle de ju bli plåtad igen, på stranden. Då säger hon att hennes barn ska inte få nån stämpel att mamma och pappa har köpt allt till de, utan de ska själv jobba för sina saker.. Det tycker jag och var ett jävla dåligt sätt.. Ungarna var liksom inte äldre än 10 år och de ska redan börja jobba... Stackars barn..

Men en fru jag tyckte bättre om var den här Maria Montazami eller vad hon heter. Jag gillar hennes dialekt.. Eller ja, hon har ju ingen.. Det finns liksom ingen melodi.. Jag sitter mest och garvar när hon kommer fram i rutan. =)
Vardag | | Kommentera |
Upp