Sen uppdatering

Halloj!
Nu var det visst ett tag sen jag skrev här i. Vad som har hänt sen sist är ju det att jag först och främst har fyllt år! Sen var det fest dagen efter. Det var mycket trevligt.
Fick en massa pengar, ett par gummistövlar, presentkort på systemet, 7-jävla massa godis, blommor, ljuslykta osv, osv..
På festen käkade vi tacos och drack sprit! =)

6 Mars
Jag fyllde 20 år. Firades av Mormor & Morfar, Moster Maria, Kusin Jimmie, Mamma, Nina och Jocke.

7 Mars
20års-fest! Det kom en sabla massa folk och käkade tacos, drack sin dricka och hade förmodligen ganska kul. Vi höll på till halv 4 på morgonen, så det var nog lyckat. =)

14 Mars
Jag och Jerry fick till slut prova mammas nya badtunna. Tillsammans med mamma, Nina, Jocke, Elin & Dennis. Varmt så in i helvete, men ganska skönt ändå.

21 Mars
Jag och Jerry hade detta datum varit tillsammans i 2 år och 3 månader. Det firades med en heldag med ved hos mamma. Tillsammans med Jocke, Jennie, Annelie och jag, Jerry och mamma.. Senare kom Jimmie, Kim och Maria. Olyckorna som hände var att Jennie fick en vedklabbe på kinden, Jocke fick en på smalbenet, Annelie fick blånagel, Mamma klämde fingarna och jag ramlade ner i den enda vattenpöl som fanns. Fick dessutom en stor stock nerrullandes på smalbenet, men det blev inget. Sen när jag klättrade på högen så började stockarna rulla ner och jag var nära att göra mig lite illa.

22 Mars
Jag och Jerry hade varit förlovad i ett år!
Jag satte mig på tåget och for upp till Jämtland. Eftersom jag skulle åka upp för att åka ner med farsan. Jag skulle köra BMW:n och han sin lastbil. Åkte klockan 12 och var framme halv 9. Då for vi till Petter och käkade lite och kollade på Beck.

23 Mars
Jag satt i husbussen hela dagen medan farsan jobbade. Satt och kollade på Sune och Bert i 30 grader varmt och spelade kort med mig själv. Klockan 8 ca började vi rulla hemåt. Det var min mest läskiga bilresa som jag varit med om. När det blev mörkt började det också snöa en massa, med snörök, så jag såg ingenting. Jag fick åka efter reflexerna på stolparna vid sidan av vägen. Jag såg inte om jag överhuvudtaget var på vägen eller inte. Ibland åkte jag på vänster sida och trodde att jag låg jättenära höger kant. Ganska läskigt faktiskt..
Men jag försökte åka på och hänga efter farsan. Hela tiden satt jag och tänkte för mig själv att "Jag kan ge mig fan på att jag kör ihjäl mig inatt!" Och ganska nära gissat faktiskt! För runt 3-tiden på natten så fick jag världens jävla sladd på bilen och bilen ställdes på bredställ en 2-3 gånger och sen ner i diket. Vi åkte dessutom i 80-90 km/t.. Så det gick ganska fort.
Jävlar vad rädd jag blev, helt skakis. Dessutom var det så jävla mycket snörök så farsan såg inte vad jag hade gjort. Han åkte vidare, så det var tur att jag hade mottagning där..

Ja, det är ungefär det som har hänt! Annars har det varit det gamla vanliga bara..
Vardag | | Kommentera |
Upp