Våran dag på High Chaparall

I lördags klev vi upp tidigt och åkte ner till High Chaparall. Det var jag, Jerry och barnen.
När vi åkte såg det ut att bli jättebra väder, det var blå himmel och solen var framme. Men ju längre iväg vi kom, desto sämre väder blev det. Molnen började komma och ganska lagom till vi kom fram, spöregnade det. 
Men vi hade paraplyer med oss och regnskyddet till Sonnys vargn, så det var ingen jättekatastrof.
 
Det första vi gjorde, var att köpa hattar åt oss allihop. Men Sonnys hatt var alldeles för stor (men han fick ändå) och Bobby tokvägrade att ha sin på sig. Så det var bara jag och Jerry som hade hatt.
 
Först förstod vi inte riktigt var man skulle göra där och Bobby var inte direkt imponerad. Dessutom kände man sig så begränsad av att det regnade så. Bobby kunde ju inte leka direkt, för han hade inte regnkläder och vi hade inte med ombyteskläder heller.
Men vi gick och köpte ett gevär med Bobby och då blev han mycket gladare och tyckte att det var kul.
 
Efter att vi åt lite mat så gick vi och köpte biljetter för att åka tåg. Det var Bobbys höjdpunkt, tror jag nog. 
Det var jättekul, för tåget var tvungen att stanna för att det var en bomb på spåret, som sen smällde av. Efter det kom det rånare, som hoppade på tåget. Bobby såg lite orolig ut, så vi fick tala om att de bara lekte. Då tyckte han också att det var kul. ^^
 
 
En glad Bobby på tåget.
 
 
 
 
Håller utkik på vad som händer där ute.
 
 
 
En show som jag tyckte var jättekul att se, var indianerna. De visade upp några danser och den sista var en som dansade med ringar. Jättehäftigt!
Indianer är verkligen ett folk som intresserar mig. 
 
Sen såg vi en show med Lucky Luke och bröderna Dalton. Bröderna kom in på en saloon och sjöng. Sen kom Lucky Luke och tog över lite. Då blev Joe arg efter en stund och utmanade Lucky Luke på duell, vilken han sen också förlorade i.
 
 
Lucky Luke och bröderna Dalton.
 
 
Sista showen vi såg, var den sista för dagen. En westernshow, där de visade hur det kunde se ut en vanlig dag. Något om en guldgruva som några bovar ville åt. Och de sköt och smällde dynamit och hade sig. Det small rätt duktigt. 
 
 
Sonny sitter i vagnen och fikar på en dammsugare.
 
 

Det var en riktigt kul dag! Lite synd att det regnade, men det är som jag brukar säga då -man får välja lite.. Sol och man får trängas, eller regn och det är behagligt med folk. Det är ju ändå bara vatten.
Men jag upptäckte, fem minuter efter att vi kom fram, att mina skor hängt med lite för länge, för det var hål i de.. Så jag gick hela dagen med blöta fötter. Det var skönt att ta av sig barfota i bilen sen. 
 
 
Klippte ihop en liten film över en liten del av vad jag filmade. 
 
Bobby 3 år, Sonny 1 år, Vardag | | Kommentera |
Upp