Badpojkar

En låda från Ikea som man bestämde sig för att använda som leksakslåda åt barnen, behöver inte bara vara en leksaklåda. Den kan fungera alldeles utmärkt som badkar också, om man inte har ett riktigt.
 
Det var precis vad vi gjorde idag, Bobby och Sonny har badat i duschen. Lite trångt blir det ju, men de verkar tycka om att bada ihop. Bobby har tjatat flera dagar om att han vill bada med Sonny igen.
 
 
 
 
 
Sonny tycker att det är jätteroligt att sitta och slå handflatorna på vattnet och Bobby tycker att det är roligt när han, då, skvätter upp skum i ansiktet på sig själv. Sonny såg ut som en liten tomte.
Sen sitter han (Sonny) och ska bubbla i vattnet med munnen, så han får ännu mer skum i ansiktet. Det var inte ett dugg läskigt.
 
Det är så roligt, tycker jag, att Bobby är så glad åt Sonny. Ingen avundsjuka här, inte. ^^ Vi har nog lyckats väldigt bra där, med tanke på hur stora problem andra kan ha. 
Jag är stolt över Bobby där, han är en sån duktig storebror och bryr sig verkligen om Sonny. Visst, han blir arg på honom ibland, när han tar hans leksaker till exempel. Men så ska det väl vara. ^^
 
Nej, usch, vad jag tycker om er pojkar! ♥
Bobby 3 år, Sonny 10-12 månader, Vardag | | Kommentera |
Upp