Ett glas vin!

Hallå!
Idag blev jag bjuden hem till svärmor och Jocke. Eller ikväll ska jag väl säga. Micke skulle dit också, så vi ska väl käka lite (fattade jag för). Skönt att göra nånting. Visst, kunde jag väl ha gjort nånting och tagit egna initiativ, men har jag gjort det eller...?

Så jag var iväg, för en stund sen, och köpte en vinbox med rödvin. Så jag var ju tvungen att smaka ett glas och det var ganska gott faktiskt.

  
Det är bra att ha kamera med självutlösare ibland.
Ja, jag kan själv se att mitt hår är ojämnt i topparna, men vad kan man vänta sig av en som inte jobbat så länge. Jag är nöjd ändå. Ska ändå klippa mig om nån/några månader igen, så då fixar vi till det då.
Jag är skitsnygg i vilket fall som helst! ;)

Jag satt här i stora rummet förut och hörde hur Gustav hoppade ner från käksbänken i halvt panik. (de vet att de absolut inte får vara där, så jag skällde ut honom..) Jag såg att han haltade när han studsade ut ur köket, till hallen, så jag gick och kollade vad han kunde gjort sig illa på. Då var spisen på!! Hur begriper jag inte, för jag vet alldeles säkert att jag stängde av den imorse efter att jag kokat ägg. Så det är ett mysterium.
Men då tyckte jag jättesynd om honom och kunde inte skälla på honom längre. Men ändå så hoppas jag att han lär sig av det, för i hela deras liv, vilket är ungefär 1 år, 3 månader och 6 dagar, så har jag försökt lära de att de inte får vara på bord, bänkar osv. Nu kanske han fattar, på ett ganska så brutalt sätt. :S

Vardag | | 3 kommentarer |
Upp