Pinchos och Satin

Igår körde vi en liten kväll tillsammans med några ifrån jobbet. Jag, Simon, Jonathan, Axel och Tim med hans Joanna åt på Pinchos. Det var skitgott! Jag tog en plankstek, fish and chips och friterad halloumi. Det låter ju som att man har svullat hur mycket som helst, men för er som inte redan vet det, så får man ju in massa små rätter. ^^
 
Så söta i sina utstyrslar. Dock fattas Tim och Joanna på bild. ^^ (Och jag som står bakom kameran)
 
Efter Pinchos knatade vi vidare till Satin -en rätt mysig uteservering, där vi fick en soffa med tusen kuddar ungefär. Där blev vi sittandes hela kvällen. Killarna beställde in flaskor med rosé, tror jag? Och Jonathan beställde in en plocktallrik, som var tänkt för två personer. Men vi var sju pers som vräkte i oss av den och jag tror att alla blev mätt. Den var helt klart värt pengarna, med all kyckling, ostar, köttfärsspett, jordgubbar, ananas och en hel drös med massa gott. De flesta av oss åt som om vi inte fått äta på flera dagar. ^^
 
Jonathan, Axel och jag.
 
 
Axel, Simon, Tim och Joanna.
 
 
Kanonväder och jättetrevligt var det.
Jag var nykter och körde och när vi skulle gå till bilen för att åka hem, så får jag se världens repa på bilen. Från framlykta till baklykta. Tror ni att jag utbrast ett litet missnöjesvrål?
Vad har folk för nöje att gå och repa upp bilar, på det sättet? Jag blir så arg och blir arg just i skrivandes stund också. För det är verkligen från fram, till bak. På en svart bil, så den är ju inte osynlig.
 
Det blev en dyr kväll, men det är väl smällar man får ta. Finns inte mycket att göra än att bara ta ett djupt andetag, räkna till tio och försöka se glad ut.
 
Men vilken jävla skitstövel du är, du som gjorde det! Tack som fan. ..........ditt lilla arselsvin.........
Vardag | | Kommentera |
Upp