Händelserik helg resulterar i feber

Hallå!
 
Den här helgen har varit ganska händelserik, faktiskt. I fredags kväll, efter jobbet åkte vi in på KinaMuren, med mamma, Tord, Sara, Anders, Elin och Kim. Synd att Dennis inte kunde komma.
Vi hade bordet bokat till klockan 19, men jag, ungarna, Elin och Kim dök upp tjugo över, för vi höll på snurrade runt efter ett visst parkeringshus, som jag känner till. 
"Jag vet att det ligger här" sa jag och körde fel... två gånger............
 
I lördags var det bröllop och eftersom att jag hade fått uppgiften att göra tårtan, så fick jag pyssla med den på natten mot lördagen. 
Tyvärr blev den inte som vi ville. Det skulle vara en stapeltårta, men den blev för tung så den började luta. Tur att jag såg det innan den rasade, men de blev ju lite förstörd, särskilt den understa.
 
 
Två av de fyra bitarna.
 
 
 
Igår var vi ner på Fröjevi. Från fredag till söndag var det Augustisnurren, vilket är agility. Jag kunde ju inte kolla förrän på söndagen, så efter frukosten packade jag i en vattenflaska och barnen i vagnen och gick iväg. Det är så roligt när det kommer en hund som riktigt flyger genom banan. 
 
Men idag är det måndag igen, men det blev inget jobb för min del. Jag vaknade bredvid en kaminhet liten kille, så det fick bli Vab idag. Sonny hade 39,5 graders feber. Han gör inte många knop idag. 
 
 
Febertrött kille.
 
 
 
Hoppas att det inte håller i sig så länge. Mammas lille pöjk! ♥
Bobby 3 år, Sonny 1 år, Vardag | | 4 kommentarer |
Upp