Söndagstema?

Bokkei, är en blogg jag följer och går in på varje dag. Ibland flera gånger om dagen. Hon ritar så grymt bra och hon får en att bli sugen att rita nåt. ^^
 
Hon brukar köra med torsdagstema. Jag har kanske inte riktigt förstått hur det går till, men om jag får dra på mig en gissning, så är det en person per vecka som väljer ett tema, tex mardrömmar, och så ska alla som vill rita nånting som har med mardrömmar att göra. Sen länkar man sina bidrag hos henne.
Som sagt, tror jag!
 
 
Men jag är jättesugen på att också göra nåt sånt. Fast förmodligen med mig själv. Jag kunde ju vara med på hennes teman, men jag hinner ju inte på mina vardagar.
 
Nej, så jag funderar på om jag ska göra mina egna små teman. Men på tex söndagar istället. Så söndagstema.
 
Att rita med både blyerts och färgpennor, för att öva så mycket som möjligt.
Kanske kan bli en ny kategori här på bloggen.
 
Vad säger ni, skulle det vara tråkigt? Själv är jag riktigt sugen! ^^
Vardag | |
#1 - - Tovsi:

Hej! vilken jättefin blogg du har och söt son! dig ska jag börja följa! :) kolla gärna in min blogg där jag skriver om mitt liv i väntan på lille bebin som kommer vilken dag som helst :)

#2 - - Mikael:

Tjena, vilken snygg blogg du har!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Kram från Modemannen Mikael

Upp