Vecka 38 (37+3)

(null)

17 dagar kvar till bf. Herregud, det går fort ändå!
Och jag har fortfarande inte ställt redo en väska åt mig. 
- Ja, jag ska.. tänker jag. Jag hinner! 
Jag har tänkt så länge nu. Och det gör jag säkert. Båda pojkarna kom efter det beräknade datumet. Bobby väntade 17 dagar och Sonny väntade 8.
Vi fortsätter säkert att springa en bit till efter att vi kutat genom målsnöret. ^^

Det som är nytt just nu är att jag börjat sova sämre. Har väl aldrig haft problem att sova och så, men nu så!
Det kan dock ha varit en liten kombination med att det varit så varmt nu ett tag, men jag vaknar flera gånger per natt. Häromnatten vaknade jag ungefär var -och varannan timme. 
Men det kanske blir bättre med det nu när temperaturen sjunkit lite.

Men jag börjar få ont i höfterna när jag sover. Sådär som man kan få om man ligger på samma sida för länge. Men jag får det i båda. Jag baxar runt mig själv på andra sidan när jag vaknar av att det gör ont. Men så får man rulla tillbaka en stund senare för att låta den sidan vila.
  Igår fortsatte det att göra ont fram till lunchtid ungefär. 
Men läste sen i nåt forum om andra som haft så, som började sova med en kudde mellan knäna. Så det provade jag inatt. Det hjälpte lite. Inte helt, men det värkte inte lika mycket. Ska fixa en tjockare kudde till inatt.

Men allt nattkrångel har gjort att jag känner mig så sjukt uttråkad på att sova! Man ligger bara och längtar till att det ska bli morgon så man får kliva ur den där sängen. 
Men det ger sig väl, det med. ^^

Jag blev lite skrämd idag också.
Jag var inne i våran tvättstuga och skulle ställa in några saker, som skulle ligga bredvid tvättstället.
När jag ska gå därifrån så ska jag svänga runt för att gå ut, varpå jag stöter i hörnet på tvättstället ganska hårt. Så blev den en sån där rispa under huden liksom. Såklart vid navelområdet, där det ju inte längre finns några muskler som ett litet skyddande lager emellan.
På mig gjorde det ganska ont och jag blev direkt rätt orolig för om knatte gjort sig illa också. Jag vet inte hur pass skyddat de ligger. Ganska bra gissar jag, för det lär väl vara väl genomtänkt när man planerade människans anatomi. 
Men i mitt huvud så rispades såklart ryggen/rumpan upp på den lilla kotten också.
  Den låg rätt stilla då också och reagerade inte så mycket när jag försökte buffa och knuffa på den för att få en tillbakaspark. Kände några små trötta rörelser och den har sparkat och rört sig nu efteråt, så det var väl mest på mig då, som det gjorde ont. ^^

Får se på förlossningen -h*n kanske föds med ett Scar-märke på ryggen? ^^
Gravid med Jax | |
Upp