Bobbys present till Sonny

(null)


Ett litet intresse som Bobby har, är att pärla olika figurer och saker. När han har fyllt år har han fått olika pärlböcker med massa mönster. I den ena utav dem är det bara en massa stora mönster -på djur. Jättesöta sköldpaddor, sovande rävar, grodor och lite allt möjligt. Dessutom finns det två olika kattungar i den.

Sonny älskar katter, vilket naturligtvis inte har undgått Bobby. Så innan Sonny skulle fylla år satte sig Bobby ner och började pärla de katterna som han ville ge till Sonny.
Det tycker jag är så gulligt. Dessutom att han ville göra en present själv istället för att man ska springa och köpa massa dyra leksaker. Det finns ett stort värde i egengjorda saker också minsann. ^^ 
Sonny blev inte ett dugg missnöjd med att få saker som inte köptes i nån leksaksaffär. Förutom själva materialet då förstås. 
Han tycker att kattungarna var supersöt (som nu sitter på sängkanten) och crossbanan som jag gjorde var också jättebra. Hade han fått välja, skulle vi tagit ledigt från jobbet för att få vara hemma och leka. ^^

Men det var söta små kattebarn som han gjorde, min lille pöjk ^^ Han är duktig.


Bobby 7 år, Sonny 5 år, Vardag | |
Upp