En ny lägenhet

Den 25e Augusti fick jag och min lilla familj tillgång till våran nya lägenhet. Jag och Simon gick tidigare från jobbet för att gå till banken för det sista mötet, då vi fick nycklarna. 
Direkt efter mötet (eller flera veckor tidigare snarare) var vi jätteivrig att åka dit, låsa upp och kliva in i vårat nya hem. ^^
 
 
 
 
Det var på en fredag och vi skulle få barnen den dagen. Bobby hade längtat ända från start på att vi skulle flytta och ville sätta igång och flytta grejor direkt. Men det blev bara två lass och vi sov en sista natt i gamla, innan vi, på lördagen, flyttade i stort sett hela apparajset! 
 
Det är ett litet renoveringsobjekt. Dte är originaltapeterna, med flottfläckar i köket, förra ägarens hundar har krafsat upp märken på ytterdörren och lite lister,en kran som läcker och lite slit här och var. Men det ser vi bara som roligt och att vi ska få göra om det så som vi vill ha. 
 
Det första rummet, tror jag, kommer bli barnens rum. Jag har lite ideer på hur jag vill göra där inne och jag tror att ungarna kommer att bli helnöjd! 
 
Jag vill bara börja nu, nu, NU!
Vardag | |
Upp