Min lilla bebis är ingen liten bebis längre

Herregud, jag har alldeles nyss suttit och ändrat lite i ett schema. Inte mitt schema.. Det var Bobbys... Bara Bobbys och inte Sonnys. Varför? Jo, för att Bobby ska sluta gå på dagis och börja på skolan efter sommaren. 
 
 
 
 
Tänk att den lilla korven som alltid har varit ens lilla "bebis" faktiskt inte alls är det längre. I November kommer han fylla 6 år. Ibland måste jag påminna mig själv om att han faktiskt börjar bli stor. Men alltså ni ser hur ju jag tänker -"börjar" bli stor. Han ÄR ju redan det! ^^ 
Men så är det väl med alla föräldrar, kan jag tänka. På vissa plan tycker man att ens barn är jättemoget och "vuxet", medan på andra plan kommer han eller hon fortfarande alltid vara ens lilla bebisplutt. Oavsett om ungen hunnit fylla 48, typ. Sen så kanske jag inte borde dra sådana liknelser, när Bobby bara är 5, än så länge, men jag kommer väl kanske alltid tänka någorlunda likadant. 
 
Hur som helst, lite läskigt känns det ju ändå att han blir så pass att skolan är riktigt nära. Jag har försökt få honom att verkligen förstå att detta blir hans sista vecka på dagis, men jag är väl den som känner mig mest berörd av det.  
Bobby 5 år | |
Upp