Bobby 7 år

För exakt sju år sedan hade jag en ganska konstig känsla just nu. Jag var superglad, men det var riktigt  konstigt ändå, med tanke på att jag några timmar tidigare precis hade blivit mamma.
Idag för sju år sedan föddes Bobby. ^^
 
Han börjar verkligen bli stor nu. Han går redan i 1an, har lärt sig läsa och han är inte så fasligt långt ifrån att växa om mig. Nu är i och för sig inte jag så himla lång själv, men ändå. Min stora kille som fortfarande vill hoppa upp i famnen för att kramas. Snart är det jag som får hoppa upp i famnen på honom. ^^
 
 
 
 
 
 
Dagen började som vanligt med våran lilla tradition på barnens födelsedagar. 
Så fort jag hade gjort mig själv i ordning gick jag in och väckte Sonny. 
Eller nej, där ljög jag, han var redan vaken i sängen ^^
Jag gick in och hämtade Sonny, Björn, Ove, Kitty och Kajk (Sonnys älskade djur, alltså nallar) och sen gick vi ner och plockade fram muffinsen som Simon köpt kvällen innan. Vi satte ljus i den ena och gick upp och väckte liv i Bobby för att han skulle kunna höra att vi sjöng för honom. 
Han är så fruktansvärt seg att väcka, så att väcka honom med just sången -det är lönlöst! Då har man fått stå och sjunga bra länge innan han hade vaknat. 
 
Denna muffins får han såklart äta till frukost. Sonny får också en självklart. 
Han fick inte sina presenter förrän eftermiddagen, efter jobb, skola och dagis. 
 
Nenne och Noah kom på besök och av dem fick han lego och ett bygga-vulkan-set.Vilket jag själv tyckte var väldigt coolt! Det ska vi prova nästa helg när barnen kommer. 
 
Av mig, Simon och Sonny fick han pärlplattor, pärlor i 5 olika färger och en ny pärlbok med stora mönster.
Bobby råkar vara galen i att pärla. Han har en annan bok med mindre mönster och han har väl pärlat i stort sett varenda mönster där ur. Så den här blir skoj för honom. Han satte igång direkt, även om han sen pausade för att bygga sitt lego. ^^
Dessutom hade Simon beställt ett PS4spel. Bobby har tjatat om ett Minecraft och nu var Simon snäll och köpte ett. ^^
 
Han blev nöjd med alla presenter och min gissning är att han kommer vilja starta PSet direkt efter han har hunnit sparka av sig skorna imorgon efter skolan. ^^
 
Grattis på 7-årsdagen min lilla plutt! ♥
Bobby 7 år | | Kommentera |

Sovrummet påbörjat

Nu påbörjar jag och Simon ett nytt projekt här hemma. Vi har målat om i ungarnas rum än (dock är det ej helt färdigt, då det behövs köpas massa nya saker, som förvaring osv) och nu ska vi måla om i vårat sovrum. 
Så det är bra, vi börjar där uppe, där bara vi kommer att se det ungefär. ^^
 
Men det kommer bli skitbra! Vi har köpt två olika färger. Simon ville ha en fondvägg och jag älskar kombinationen grått och vitt, så vi ska göra en ljusare nyans grå på alla väggar förutom på en då, där det ska vara en mörkare grå. 
 
 
 
 
Detta är då hur rummet såg ut. Och nej, jag brydde mig aldrig om att bädda sängen och plocka upp mina fina julbyxor från golvet. För sån är jag, en liten bädda-sängen-slarvmaja!
 
Nu har vi rivit ut allt därifrån, inklusive garderoberna. Jag vill inte ha dem, utan vi ska fixa ihop något eget istället. Vet inte än hur dock, då vi måste komma överens om det först. ^^
 
Men det ska bli kul! Vi ska börja slipa och dona idag.
Hemma - vårat sovrum | | Kommentera |
Upp