En skogstur

Imorse, strax efter frukosten, for jag och ungarna ut i skogen med mormor. Först var tanken att det skulle bli senare, men det var fint väder på morgonen, så vi tog en morgontur. 
Vi var ute i, ungefär, två timmar och lyckades plocka ihop en hel drös med svamp. Helt otroligt hur mycket det finns, där vi åker!
 
 
 
 
Det var riktigt kallt om händerna. Man frös inte ett dugg om kinderna, så så kallt var det ju inte. Men blött i mossa och lite kyligt, så jo, nog frös vi. 
Pojkarna blev lite otålig ett tag och ville hem, för de frös. Men de var ändå duktig och hjälpte till att lta och plocka.
 
 
 
 
Efter ett tag säger Sonny att han behöver kissa.
- Ja, gör det, du. säger jag.
Han ställer sig och pinkar, medan jag plockar vidare. Sen hör man Bobby ropa att han har hittat mer svamp, varpå Sonny alldeles strax efter säger lite kaxigt:
- Jag pinkar på dem!
Så de svamparna fick sitta kvar. ^^ 
 
 
 
 
 
När vi kom hem hade jag lovat pojkarna att vi skulle mysa ner i soffan, till en film, med varm oboy, vispgrädde och minimarsmallows. Sen lade vi till lite strössel och vita chokladpluppar. 
Lyx och lax ska det va'! Även på en söndag.
Bobby 5 år, Sonny 3 år, Vardag | | Kommentera |

En ny lägenhet

Den 25e Augusti fick jag och min lilla familj tillgång till våran nya lägenhet. Jag och Simon gick tidigare från jobbet för att gå till banken för det sista mötet, då vi fick nycklarna. 
Direkt efter mötet (eller flera veckor tidigare snarare) var vi jätteivrig att åka dit, låsa upp och kliva in i vårat nya hem. ^^
 
 
 
 
Det var på en fredag och vi skulle få barnen den dagen. Bobby hade längtat ända från start på att vi skulle flytta och ville sätta igång och flytta grejor direkt. Men det blev bara två lass och vi sov en sista natt i gamla, innan vi, på lördagen, flyttade i stort sett hela apparajset! 
 
Det är ett litet renoveringsobjekt. Dte är originaltapeterna, med flottfläckar i köket, förra ägarens hundar har krafsat upp märken på ytterdörren och lite lister,en kran som läcker och lite slit här och var. Men det ser vi bara som roligt och att vi ska få göra om det så som vi vill ha. 
 
Det första rummet, tror jag, kommer bli barnens rum. Jag har lite ideer på hur jag vill göra där inne och jag tror att ungarna kommer att bli helnöjd! 
 
Jag vill bara börja nu, nu, NU!
Vardag | | Kommentera |
Upp