Skara sommarland

I helgen tog vi en liten semestertripp till Skara sommarland. Jag hade bokat in oss på en liten stuga på 4-bäddar och så hade vi entre till parken i två dagar.
Det har varit jätteroligt och mysigt. Igår hade vi bra väder, det var soligt med lite moln, men ändå varmt och skönt. Vi gick in på vattenlandet och badade lite. Men vi frös, allihop, så det blev bara i någon timme. Sonny, stackaren, huttrade en hel del. 
Vi köpte såna där flytpuffar åt de och de simmade omkring utan att vi höll i dem. ^^ Så Bobby fick träna lite på att lära sig.
 
Idag var det inte lika bra väder. Det regnade i stort sett hela dagen. Men vi har åkt lite karuseller och så. Bobby åkte både gruvbanan och tranan. Gruvan tyckte han var rolig och åkte flera gånger, men tranan blev han lite rädd för. Jag tokskrattade under hela turen och han satt helt knäpptyst och hoppades väl bara att det skulle gå bra. ^^
 
 
 
 
 
Barnen är jättenöjd med sin helg. Bobby tyckte att allt var bäst! -förutom tranan då. ^^
Det känns som att vi absolut kommer att ta en nöjespark med övernattning igen. Det var riktigt mysigt. 
Bobby 5 år, Sonny 3 år, Vardag | | En kommentar |

En febrig Sonny

 
 
 
På jobbet idag hade jag min gamla Hälleforsrunda. Då åker jag upp tillsammans med en som åker moppe. Jag hann med mitt första postnummer, vilket är ungefär hälften av rundan -och det gick fort idag! Sen började jag på det andra postnumret och då ringer telefonen. 
- Nu ringer Simon, tänkte jag och plockade upp den ur fickan för att titta. Men icke! Det var dagis.
Sonny hade feber. Så det var bara att försöka ta sig hem så snabbt som möjligt. Inte helt lätt, då man måste lämna över sin post till den som måste köra den istället, byta bil med någon som istället får plocka med sig min resekamrat, hem till kontoret i Linde för att stämpla ut och byta om och SEN hem till Frövi. 
Men men, hem kom jag och Sonny låg och sov när jag hämtade honom. Jättevarm och aningen dåsig. 
Nu ligger han här i sängen/soffan och har slocknat igen framför Kejsarens nya stil. ♥
Sonny 3 år, Vardag | | Kommentera |

Min lilla bebis är ingen liten bebis längre

Herregud, jag har alldeles nyss suttit och ändrat lite i ett schema. Inte mitt schema.. Det var Bobbys... Bara Bobbys och inte Sonnys. Varför? Jo, för att Bobby ska sluta gå på dagis och börja på skolan efter sommaren. 
 
 
 
 
Tänk att den lilla korven som alltid har varit ens lilla "bebis" faktiskt inte alls är det längre. I November kommer han fylla 6 år. Ibland måste jag påminna mig själv om att han faktiskt börjar bli stor. Men alltså ni ser hur ju jag tänker -"börjar" bli stor. Han ÄR ju redan det! ^^ 
Men så är det väl med alla föräldrar, kan jag tänka. På vissa plan tycker man att ens barn är jättemoget och "vuxet", medan på andra plan kommer han eller hon fortfarande alltid vara ens lilla bebisplutt. Oavsett om ungen hunnit fylla 48, typ. Sen så kanske jag inte borde dra sådana liknelser, när Bobby bara är 5, än så länge, men jag kommer väl kanske alltid tänka någorlunda likadant. 
 
Hur som helst, lite läskigt känns det ju ändå att han blir så pass att skolan är riktigt nära. Jag har försökt få honom att verkligen förstå att detta blir hans sista vecka på dagis, men jag är väl den som känner mig mest berörd av det.  
Bobby 5 år | | Kommentera |
Upp