Badpojkar

En låda från Ikea som man bestämde sig för att använda som leksakslåda åt barnen, behöver inte bara vara en leksaklåda. Den kan fungera alldeles utmärkt som badkar också, om man inte har ett riktigt.
 
Det var precis vad vi gjorde idag, Bobby och Sonny har badat i duschen. Lite trångt blir det ju, men de verkar tycka om att bada ihop. Bobby har tjatat flera dagar om att han vill bada med Sonny igen.
 
 
 
 
 
Sonny tycker att det är jätteroligt att sitta och slå handflatorna på vattnet och Bobby tycker att det är roligt när han, då, skvätter upp skum i ansiktet på sig själv. Sonny såg ut som en liten tomte.
Sen sitter han (Sonny) och ska bubbla i vattnet med munnen, så han får ännu mer skum i ansiktet. Det var inte ett dugg läskigt.
 
Det är så roligt, tycker jag, att Bobby är så glad åt Sonny. Ingen avundsjuka här, inte. ^^ Vi har nog lyckats väldigt bra där, med tanke på hur stora problem andra kan ha. 
Jag är stolt över Bobby där, han är en sån duktig storebror och bryr sig verkligen om Sonny. Visst, han blir arg på honom ibland, när han tar hans leksaker till exempel. Men så ska det väl vara. ^^
 
Nej, usch, vad jag tycker om er pojkar! ♥
Bobby 3 år, Sonny 10-12 månader, Vardag | | Kommentera |

Sonnys milstolpe - Att gå själv

En sak som jag har glömt att berätta, här på min lilla blogg, är att Sonny nu har börjat att gå lite smått. Han tar några steg och det går bättre och bättre. Det är alltid lika roligt med alla milstolpar som dyker upp. ^^
Står utan stöd, vill jag påstå, att han göra stadigt nu i alla fall och det gör han under längre och längre stunder. 
 
 
 
Min, andra, otroligt vackra son i sin Jackassmössa! ^^
 
 
 
Jag måste bara få skriva, att jag älskar min kamera! Att inte behöva fotografera med telefonen längre, utan att kunna ta fina och bra kort, som dessutom senare kan bli till canvastavlor. ^^
Det kommer jag, garanterat, att pryda mitt hem med. 
 
Men nej, nu ska jag ta och krypa ner i kojs och läsa några sidor ur boken, jag påbörjade igår.
Ett av alla mina mål, här i livet, är att försöka börja läsa mer. Jag började igår. ^^
 
God natt!
Sonny 10-12 månader, Vardag | | Kommentera |

Popcornmys med barnen

Bobby är på bättringsvägen nu. Han kräktes sista gången vid midnatt till måndags natt, sen var det bra. Men man behöver ju inte bara kräkas när man är magsjuk, mer detaljerat än så behöver jag väl inte skriva. ^^
Men nu är han nog bättre! Men vi struntar nog i dagis imorgon också, sen tar han ju ändå helg.
 
Igår kväll, efter maten, hade jag lovat Bobby att vi skulle ha lite filmmys, med popcorn. Trots att maten blev ganska sen, så fick det blir så i alla fall. Har man lovat, så har man lovat!
 
 
Skopar först upp de med lastbilsflaket, sen lastas de av i munnen. Han är motortokig, våran Bobby! ^^
 
 
 
 
Han har sina poser. ^^
Bobby 3 år, Sonny 10-12 månader, Vardag | | Kommentera |
Upp