Händelserik helg resulterar i feber

Hallå!
 
Den här helgen har varit ganska händelserik, faktiskt. I fredags kväll, efter jobbet åkte vi in på KinaMuren, med mamma, Tord, Sara, Anders, Elin och Kim. Synd att Dennis inte kunde komma.
Vi hade bordet bokat till klockan 19, men jag, ungarna, Elin och Kim dök upp tjugo över, för vi höll på snurrade runt efter ett visst parkeringshus, som jag känner till. 
"Jag vet att det ligger här" sa jag och körde fel... två gånger............
 
I lördags var det bröllop och eftersom att jag hade fått uppgiften att göra tårtan, så fick jag pyssla med den på natten mot lördagen. 
Tyvärr blev den inte som vi ville. Det skulle vara en stapeltårta, men den blev för tung så den började luta. Tur att jag såg det innan den rasade, men de blev ju lite förstörd, särskilt den understa.
 
 
Två av de fyra bitarna.
 
 
 
Igår var vi ner på Fröjevi. Från fredag till söndag var det Augustisnurren, vilket är agility. Jag kunde ju inte kolla förrän på söndagen, så efter frukosten packade jag i en vattenflaska och barnen i vagnen och gick iväg. Det är så roligt när det kommer en hund som riktigt flyger genom banan. 
 
Men idag är det måndag igen, men det blev inget jobb för min del. Jag vaknade bredvid en kaminhet liten kille, så det fick bli Vab idag. Sonny hade 39,5 graders feber. Han gör inte många knop idag. 
 
 
Febertrött kille.
 
 
 
Hoppas att det inte håller i sig så länge. Mammas lille pöjk! ♥
Bobby 3 år, Sonny 1 år, Vardag | | 4 kommentarer |

Dagen innan jobbstart

Halloj!
 
För ett tag sedan fick jag ett riktigt roligt uppdrag av min kusin Jennie. Det har jag börjat med, nu idag. Jag ska göra en tårta! Nu idag har jag gjort sockerpasta, färgat en del av den och börjat göra lite av dekorationen. Men inga bilder kommer förrän dagen efter den ska ätas upp! ^^
 
Annars, är idag min sista dag innan jag börjar jobba igen. Jag börjar alltså imorgon. Det känns väl sådär, det är skönt att vara hemma, men samtidigt, när barnen inte är hemma, så kan det bli ganska långtråkigt. 
Som nu, till exempel. När de är här är det riktigt livat ibland och full fart. Sen när de åker till pappa, så kan man nästan höra bananflugornas fotsteg, ungefär.. Så står man bara som en sparris, mitt på golvet och undrar vad tusingen man ska hitta på. ^^
 
 
Bobby har precis lärt sig att titta i kors.
 
 
 
Sonny sköter tandhygienen.
 
 
Gullpluttarna, jag saknar de, gör jag. Men imorgon bitti kommer de hit en sväng innan dagis och jobb. ^^ Sen på fredag börjar min vecka med de igen. ^^
Bobby 3 år, Sonny 1 år, Vardag | | Kommentera |

Birka Paradise - Seafront svit

I torsdag åkte vi mot Stockholm för att hoppa på Birka Paradise. 
Vi åkte rätt tidigt, vid 13 fastän båten skulle gå klockan 18. Men det var tur det, för det tog väl en timme för oss att ta oss till dit från att vi kom in i Stockholm. De hade ju stängt av vägar som vi skulle åka på och jag skulle tala om hur vi skulle åka från gps:en. Men jag är uppväxt på ställen där det bara är en skog och en enda grusväg, ungefär. Man kan åka in och så kan man åka ut!
I Stockholm är det lite annorlunda. Det är sjutusen vägar och 36-filigt typ.. När chauffören dessutom kör fortare än vad jag hinner med, så kan det inte bli annat än fel.
Men men, fram kom vi.
 
Dessutom, lite fin i kanten som man är, så nöjer man sig inte med vilken hytt som helst. Fint ska det vara! Så vi tog den näst finaste hytten som fanns. Seafront svit hette den.
När vi kom fram och skulle checka in, så fick vi gå in på VIP-lounchen. Vi fick gå ombord först, så slippa trängas med alla andra.
 
Hytten var jättefin. Med ett vardagsrum, sovrum, stor toalett med bubbelbadkar och dusch, gästtoalett och det ingick en stor flaska champagne, med kapselkaffemaskin, nötter, godis, drickor, lyxfrukost och allt vad det nu var. Man kunde dessutom få sin frukost upp på hytten, men vi valde att ta den där nere. Det kom en av personalen och frågade om vi ville ha en tidning att läsa och det kändes så lyxigt med alltihop! ^^
Helt klart värt pengarna!
 
 
Vardagsrummet, med stort fönster rätt framåt.
 
 
 
Inne i vardagsrummet mot dörren ut.
 
 
 
Sovrummet som också hade stort fönster rätt framåt.
 
 
 
 
 
Den stora toaletten.
 
 
 
 
 
 
 
Nej, ska det va', så ska det!
Jag tänker definitivt åka i en sådan hytt nästa gång jag ska åka båt igen. Det ingick ju väldigt mycket i priset, så det är ju inte dyrt, direkt.
Jag skulle aldrig kunna tänka mig att bo längst ner i en 200:- hytt, i en korridor som luktar fyllespya och piss. Nej, lite stil och klass är vad jag vill ha! ^^
 
På kvällen, när det började bli dags för barnen att snart sova, så fick de bada i badkaret först. Då gjorde jag en liten dum grej, som jag först trodde att barnen skulle tycka var roligt. Jag satte igång bubblorna!
Sonny blev verkligen livrädd och sen vågade inte han bada nåt mer. Men Bobby badade gärna.
Jag kände mig så dum, men det var ju inte meningen att skrämmas..
 
 
 
Sonny ute på däck, när vi väntade på att de skulle städa klart hytterna.
 
 
 
 
Bobby kollar på alla båtar som är ute och åker.
 
 
 
 
Leker i lekrummet.
 
 
 
På fredagen, åkte vi upp till 10:an för att bada med ungarna. Men i poolen var det, typ, nollgradigt vatten och i bubbelpoolen var det 95 grader (enligt Bobby ungefär), Så Bobby vägrade doppa sig i båda av de. Sonny somnade nästan i bubbelpoolen, så det blev inte så mycket bada. 
Det var dessutom en unge (typ 3-4 år) som hoppade i poolen där han inte bottnade, så pappan fick hoppa i med kläderna för att hämta upp honom. Det kunde ha blivit läskigt. 
Jag såg det inte själv, men fick höra.
Bobby 3 år, Sonny 1 år, Vardag | | En kommentar |
Upp