Jösses, vad långsam jag är!

Nu var det ett tag sen jag visade hur det ser ut med Jonas teckning. Jag har ritat lite träd, eller ja, det ska föreställa det i alla fall. ^^
 

Det var så fruuuuktansvärt svårt att rita träden och att dessutom få det att verkligen se ut som träd! Det ser mest bara ut som någon suddig gröt! Men jag försöker tala om för mig själv att vänta tills allt är klart innan jag tycker för mycket. Ibland ser det bättre ut när hela alltet kommer dit, istället för bara en liten bit.
 
Men det går riktigt långsamt med den här teckningen nu. Jag tänker ofta att jag måste sätta mig och kladda på den, men det är lätt att "råka" gör massa annat istället. Men jag ska verkligen försöka inom de närmsta dagarna. För det känns inte snällt att Jonas får vänta så länge. ^^  Jag ska försöka!
Work in progress - Blyerts | Blyerts, art, cross, konst, rita, teckna, teckning, wip, work in progress | | Kommentera |

Två nya kompisar

Nu har vi haft Eddie hos oss i två veckor. Det går bättre med rumsrenheten, även om han inte säger till så mycket när han behöver ut. Vi har lärt känna varandra, han har lärt sig 'sitt' och så vidare, och så vidare. ^^
Han är riktigt hemmastadd hos oss nu, även om det känns som att han blev det på en gång.
 
Igår var vi hem till Jerrys moster Marie en liten sväng. Eddie fick följa med och det var en riktig fart i honom. Han sprang fram och tillbaka i hennes lilla lägenhet, precis som om det brann i svansen på honom. Till slut fick jag ta tag i honom och hålla i honom, så att han kunde varva ner och somna.
Man verkar få göra så med honom ibland -"tvinga" honom att lägga sig och vila.
 
När vi kom hem sen, så skulle Bobby gå och sova och Eddie var inte långsam med att hoppa upp i sängen hos honom och somna han också.
 
 
Bobby och Eddie verkar tycka mycket om varandra. De leker varje dag och sover tillsammans ibland. Dock får Eddie inte sova där hela natten, utan när det är dags för mig att gå och sova, så får han följa med mig.
 
Men Eddie kommer nog hur som helst att bli Bobbys hund. ^^
Bobby 2 år, Eddie, Vardag | hund, hund och barn, jack russell, valp | | Kommentera |

Vecka 38 (37+0)

 
Vecka 38 nu, 37+0.
 
Nu börjar det verkligen närma sig. Om bara några veckor kommer vi inte "bara" ha ett barn, utan två! När jag gick med Bobby fattade jag nog inte riktigt helt och hållet vad som skulle hända, men det gör man ju nu. Så det känns "läskigare" den här gången.
 
Veckan som gått var inte den allra roligaste. Jag har haft riktiga humörsvängningar! Av bara onödiga skitsaker har man blivit som en geting på anabola, ungefär..
Men mot slutet av vecka lugnade det ner sig.
 
Vi var hos barnmorskan i förrgår och då hade inte huvudet sjunkit ner. Jag kan fortfarande känna av att det blir tungt att andas ibland, även om det lugnade ner sig ett tag nyss. Men barnet växer ju, så det är väl inget konstigt.
 
 
Vecka efter vecka | | Kommentera |
Upp