Vecka 30 (29+0)


 
Ny vecka och det är vecka 30 eller 29+0.
 
Nu är det inte mycket kvar alls. Om bara några veckor är han/hon ute. ^^
Det känns lite läskigt på något sätt, men inte för något negativt. Det känns nästan läskigare nu, än vad det gjorde med Bobby. Nu vet man ju mer vad som väntar -med förlossning och så. Och dessutom det att man måste ge tid för två stycken och inte bara en. Det lär ju inte vara några problem, det är inte så jag menar.
Men hur kommer Bobby hantera att plötsligt bli tvungen att dela oss med nån annan, att mamma spenderar så mycket tid med bebisen, varför måste jag vara tystare vissa stunder på dygnet, vad jobbigt att bli väckt på nätterna, osv osv osv.
Ändå så tror jag starkt på att det blir vad man gör det till. Jag kommer se till att Bobby "får ha mig" när "knatte" sover, eller när Jerry har h*n. Tex!
 
Så det är inte det att jag tvivlar på saker och ting, men jag känner ändå att det känns lite nervöst.
 
Men för att skriva om vad som är nytt för den här veckan då! Jag vet inte riktigt, men jag tror nästan att jag fick likadant som i Bobbys graviditet -då när jag ibland fick så ont i magen. Det var nånting med ligamenten tror jag. Att när man har suttit ner länge och sen reser sig så sträcker man ut de, efter att de har blivit avslappnad. Eller nåt sånt?
Jag fick ganska ont i magen häromdagen, på jobbet, efter min runda. Men det gick över när jag satte mig i bilen och for hem..
 
En annan sak är att jag, i den här veckan, kanske har kommit på att jag tror att jag kan ha foglossning. Men jag har inte pratat med barnmorskan om det. Jag ska dit på tisdag, så då får vi se.
Men det är inget som har kommit nu, utan de symptomen som jag har känt, har jag känt i kanske en månad eller två. Men har tänkt att det kanske beror på massa nerver, eller vatten.
 
 
Vecka efter vecka | | Kommentera |

Ikea-pallen blir ett blomställ

Ytterligare ett litet projekt har gjorts här hemma hos oss. Inget stort, direkt, men ändå märkbart tycker jag!
 
Vi har en pall från Ikea, som hittills bara har stått och sett tråkig ut, nånstans i huset. Nu sist stog den i sovrummet, bredvid min säng för att Bobby skulle kunna använda den att klättra på när han ska upp till oss på nätterna.
Den var inte säkert vacker, bara vanligt träfärgad och dessutom med en massa stänk av vitfärg, från att vi använt den, när vi målat tak osv.
 
Så jag bestämde mig för att smeta på färg över hela pallen istället.
Dessutom hade vi en kruka som var blå. (!!) Den bestämde jag mig också för att göra vit. (jag gjorde ett inlägg om det häromdagen)
 
Hur som helst, pallens nya plats fick bli i stora rummet, där den nu får vara ett blomställ!
 

Det blev ju i alla fall bättre, om jag får säga så själv.
 
Blomman och (den tidigare blå) krukan stog först på golvet. Det blev finare när den kom lite högre upp. Den är ju inte så speciellt stor ändå.
Före-Efter | | 2 kommentarer |

Cherry blossom

Igår kväll var det meningen att jag skulle vara chaufför. Jonas skulle bli med hem hit och det var honom jag skulle köra hem.
Medan jag satt och väntade på att han skulle komma och säga att han ville hem, så satt jag och målade en liten tavla.
 
 
Jag kläckte inte iden själv om bakgrunden, trädet och blommorna. Jag såg det på Youtube, och ville prova själv. Jag behöver lära mig att få en snygg övergång mellan färger och toner.
 
Som med allt annat, i stort sett, så är jag inte nöjd! Men jag tror att det handlar om att jag vill ha ett verklighetsperfekt resultat! Det ska se ut som om man tittar på det "in real Life", så att säga.
När det blev att se ut så -ja, då skulle jag bli nöjd! ^^
 
Så fram tills dess, får ni stå ut med mitt klaga-på-mig-själv-klagande.
Färdiga akryltavlor | akryl, art, cherry blossom, konst, måla, tavla | | Kommentera |
Upp