Efter ett bra tag senare

Tidigare idag, medan Bobby låg och sov, smet jag upp på övervåningen och satte mig med Jonas-teckningen en stund, samtidigt som jag titt-lyssnade på Sista Dansen. ^^ Det är ju ett måste för mig -att ha en film uppe på samma gång.
Det kanske är därför det tar sån tid för mig att rita klart mina teckningar?
 
 
Jag har inte kommit speciellt långt, med tanke på hur pass längesen det var jag började, men som sagt, film samtidigt är ett måste! ^^
- Oh! Jag måste bara titta på den här scenen! Hahaha! Vad rolig han såg ut, jag måste spola tillbaka och kolla igen! Hahahaha! Bara en gång till!
 
Om det fortsätter i samma takt, så kanske Jonas kan få sin teckning år 2016?
Work in progress - Blyerts | | En kommentar |

Bobby och elefanten

Idag är det Lördag och sista dagen i November. I alla fall för det här året. ^^ Imorgon blir det julpyssel här hemma och kanske, kanske lite pepparkaksbak också. Om det hinns med. Det blir i så fall kul att se hur Bobbys pepparkakor kommer se ut. För det är klart att han ska få vara med! Då ska jag dessutom inte vara så petig och bestämma att
- Nej, Bobby, akta så att de inte går sönder. Mamma kan lyfta de till plåten.
Osv osv..
Nej, roligast blir det om de blir som han gör de. ^^
 
Förra torsdagen fyllde ju Bobby år. Han blev 2 år och förra lördagen hade vi ett andra kalas för honom. Då kom folket från Stockholm hit och Fredde och hans familj sov hemma hos oss. Den ena presenten de hade med sig till Bobby var en stor elefantnalle.
 
Jag trodde faktiskt inte att Bobby skulle bry sig särskilt mycket om den nallen, eftersom att alla tusen andra nallar han har bara har blivit liggandes.
Men den här verkar han minsann tycka om! ^^
 
 
Han släpar med sig elefanten lite då och då. Inget slår väl hans gröna filt, men elefanten glöms ändå inte bort. Han har haft den i sängen när han sover och på morgonen tar han ett stadigt tag i örat eller ryggen på den och släpar med den ut till stora rummet.
 
Nu idag när han skulle vila en stund, använde han elefanten som kunde i soffan och somnade så skönt på ett väldigt snabbt ögonblick. ^^
 
Så den tackar han nog för! :)
Bobby 2 år | | Kommentera |

Vecka 21 (20+0)

 
Ny vecka igen och nu är det vecka 21.
 
Jag känner mer rörelser i magen nu. Andfåddhet har jag känt redan ifrån början av graviditeten. Jag har noll i kondition. Riktigt så dålig är den inte i vanliga fall. Jag kan bli andfådd av att bara gå upp för trappan här hemma.
 
Naveln börjar puta utåt. Den är ungefär halvvägs ute. Den översta delen är ute. ^^
 
 
Nu har i alla fall halva tiden gått. Det känns väl längre den här halvan, eftersom att man inte vet om graviditeten den första månaden ungefär.
Vecka efter vecka | | Kommentera |
Upp