En fettfläck på Bobby

Igår satt jag ner och ritade lite till på min teckning. Nu tycker jag att jag är klar med hela tröjan. Kanske ska fortsätta fixa lite på det "veckiga" på hans vänstra ärm, det ser lite kladdigt ut tycker jag.
 
Det jag stör mig på med den här är att jag, mitt dumma rumphål, hade lagt en stor kludd på den, vid hans hand ungefär. Så det har blivit en stor fettfläck som är jättesvår att rita på. Ni ser väl kanske att hans fingrar som är på fläcken, ser så väldigt mycket skarpare ut, än vad resten av teckningen gör.
Men jag försöker så gott jag kan, för jag vill verkligen inte skrynkla den för att rita en ny.
 
Han får nöja sig med den ändå! ^^,
Work in progress - Blyerts | | Kommentera |

Bobby w.i.p

God morgon.
Idag är det fredag, fast det känns som måndag. Jag var, som väldigt många andra igår, ledig från jobbet. Dessutom var jag hemma i tisdags, så den här veckan har jag jobbat varannan dag. Lite skönt, men det blir så konstigt. I tisdags var jag hemma med Bobby, för hans hosta har ju inte gått över än. Men den börjar försvinna nu.
 
Jag tänkte visa en bild på hur min teckning ser ut, som jag ritar på just nu.
För er som inte kan se det, eller som inte vet för att ni inte känner mig, så föreställer den min och Jerrys son, Bobby!
 
 
Tanken var att jag inte skulle lägga upp den här på bloggen förrän den var klar och levererad till svärfar (som beställt den), men han har redan sett den. Dock inte när jag kommit såhär långt på den, men han har sett ansiktet och det är ju det som är viktigast.
 
Men jag känner att det är så tomt på inlägg här just nu, så jag lägger upp den i alla fall.
Jag vet inte varför, men jag känner att jag inte har så mycket att skriva om just nu. Eller så har jag bara ingen lust?
Den försvann när min lilla Börje försvann.
 
Jag drömde om honom inatt.. Jag drömde att vi var ute och gick i mörkret och han var lös. Vi fick akta oss för bilar jättemånga gånger och väldigt många gånger var det nära att han blev påkörd. Men i drömmen blev han inte det. Men det var en obehaglig dröm ändå.
Jag vill hellre drömma om när jag får leka med honom. Det saknar jag. ♥
Vardag, Work in progress - Blyerts | | En kommentar |
Upp