En nybadad Iphone

Idag hände det en lite småtråkig grej. Jag skulle gå ut och klippa häcken och under tiden tyckte jag att Bobby kunde bada lite, så att jag visste var han var någonstans. När vi då ska gå ut på altanen för att tömma ur poolen och ta med den till framsidan, så kastade han ner min telefon i den.
Lagom kul! Det blev ett "nej-vrål" och sjutusen svordomar på det, vissa fulare än andra..
 
Så jag slet upp telefonen och skyndade mig in på internet för att leta fram nån information om vad man gör för att ha bäst chans för att lyckas rädda den. Den är ju oförsäkrad och jag tog lite av skattepengarna för att betala av det sista på den. Så med andra ord - den blev alldeles nyss helt och hållet min...
 
Men jag hittade att man får plocka isär den och lägga delarna i en påse med okokt ris.
 

Jag vet inte hur länge den skulle ligga så, tror att jag hittade någonstans att den skulle ligga i 48 timmar, så jag chansar på att det var så länge. Har absolut ingen lust att slänga ut nya tusenlappar på en ny lur. Jag vägrar att använda nån skruttelefon.
 
Jag håller båda tummarna för att den klarar sig utan problem. Jag tar väl och kniper ihop stortårna också, för säkerhetsskull..
Vardag | | En kommentar |

Milous dop

Nu har jag och Bobby varit på Milous dop. Vi kom nästan nyss hem.
De bjöd på fika efteråt och Bobby ska egentligen inte äta någonting som har socker i sig. Han blir inte rolig då! Han brukar bli väldigt envis och förbannad, men nu fick han en väldig spring i benen och kunde absolut inte vara still. Jag tänkte att det var bäst att låta honom springa lite, för annars skulle det bli ramaskri där inne.
 
Jag tycker att de hade ordnat det jättefint. Det var två jättefina tårtor och massa olika små bakverk. ^^ Dessutom hade de gjort fint runt omkring också. Sånt som jag själv inte hade en tanke på när vi hade dop för Bobby.
 
Från vänster:
Min kusin Kim som är gudfar, gudmor Mimmi, mamma Jenny och pappa Jimmie, som också är min kusin.
 
En glad Milou.
 
Bobby gillade deras "klubbollar".
 
Presentöppning.

Milou fick en massa presenter, så Jimmie och Jenny hade att göra en stund. Men de fick hjälp av några ungar. ^^
 
Av mig, Jerry och Bobby fick Milou ett gipsavgjutningsset. De får gjuta av två stycken valfria kroppsdelar, men jag antar att de kommer välja en fot och en hand.
Jag hoppas att de tyckte om den.
 
Jag köpte som sagt ett likadant till oss, men när jag skulle doppa ner Bobbys fot i spa't, så vaknade han så det sket sig.
Eftersom att handen/foten ska vara still i 2 minuter, så gick det inte och det stelnade väldigt fort, så det gick inte att försöka få honom att somna om igen.
Så en kroppsdel gick åt skogen. Men jag ska köpa ett nytt set och prova igen. Tror jag! Jag tror att Bobby kanske kan vara lite för stor, med tanke på storleken på byttorna de skickade med. I och för sig, kan man ju gjuta i andra, större formar, men då behövs nog ännu mer smet så då får jag köpa ännu fler paket.
 
Ja ja, det återstår att se hur jag gör. Jag vill ju ha gipsavgjutning på honom!
Bobby 1 år, Vardag | | En kommentar |

Semester!

Nu har jag semester i hela fyra veckor. Jag skulle gärna vilja ha det i fem veckor, men jag sökte bara fyra.
Jag körde i Ställdalen idag och råkade få punktering mitt i skogen. Jag lyckades byta däcket  helt själv, vilket jag faktiskt är lite stolt över. Det tog kanske tio minuter och fem av de tio gick åt att kämpa med domkraften. Det är inte en som man pumpar på, utan man vevar upp bilen.
När domkraften tar i bilen så går det såklart tyngre att veva, vilket jag inte har muskler till.
Men det gick bra ändå.
 
Annars är jag och Bobby själv hemma. Jerry har åkt iväg till Uddevalla på nåt cross-vm eller nåt sånt. Det hade med crossar att göra i alla fall. (tror jag)
Jag och Bobby har ätit kladdkaka och dessutom har jag ritat klart teckningen på Bobby.
Äntligen är den klar!
Men bilder på den får ni se i ett eget inlägg.
 
Jag idag.
 
Imorgon ska jag och bobby ta på oss finkläder och gå iväg till kyrkan för att titta på när lilla Milou blir döpt. Jag beställde en doppresent från internet och jag är riktigt nöjd med den. Jag köpte till och med en likadan till oss själv och jag hoppas att kusin Jimmie och Hans flickvän Jenny blir nöjd med den och att de inte redan har en.
Ni får veta sen, vad det är för present.
Vardag | | Kommentera |
Upp