Tyngre vikter

God morgon.
Idag ska jag jobba igen och Bobby ska få vara hos farmor. Hon är ändå ledig idag. Jag har redan varit hemma en vecka den här månaden, så kanske är bra att försöka jobba så mycket som möjligt. ^^
 
Men vi har precis ätit frukost och jag ska hoppa i träningskläderna och lyfta lite tunga vikter.
 
 
Jag har tagit ett par tyngre hantlar nu och jag fick en rätt träningsvärk i axlarna från tisdagens lilla träningspass. Men det gör ju inget, då känns det att jag har gjort nåt. ^^
Men jag hade tagit en lång paus i mitt tränande.
Dumt av mig, men nu är vi igång igen!
| | Kommentera |

Ruggig hosta igen..

Hej på er!
Idag är jag hemma med Bobby som är sjuk. Han har fått tillbaka sin hosta och hostar nåt fruktansvärt på nätterna.
Igår var han hemma med Farmor och hon gick till vårdcentralen med honom. Han hade börjat bli lite röd i ena örat, på grund av hostan och i halsen. Men det lät bra i lungor och så.
 
Han fick ett recept på en starkare hostmedicin. Den var lite otäck, måste jag få lov att säga. Den skulle tas 2-3 timmar innan han ska sova, för att han annars kunde kväva sig själv med slemmet som ska hostas upp.
Det känns ju tryggt!
 
Världens tröttaste kille.
 
Den hjälper faktiskt, hur läskig den nu än är.
Jag gav honom av den halv sju imorse och stog och räknade på fingrarna hur lång tid han var tvungen att vara vaken.
Men oj, så trött han var efter nästan två timmar. Jag kände mig riktigt elak som först tvingade honom att vara vaken, genom att ställa honom på golvet. Han orkade inte hålla ögonen öppen.
 
Men när det gått två timmar gick vi in i sängen och kollade på The Lorax. Jag har blivit helt kär i den filmen. Den är så fin och sorglig. ^^
Bobby 1 år, Vardag | | Kommentera |

Tikei's provkit

På sista tiden har jag blivit lite nyfiken på det med mineralsmink. Tidigare har det känts alldeles för nytt för mig, så jag har aldrig haft intresse att vilja prova.
"Nej, det har alltid varit flytande, så vi kör med det ett tag till.."
Lite pensionärsstil.
 
Men jag tror inte att jag gillar flytande längre. Eller så är det mycket möjligt att jag bara använder fel sort för min hy. Det verkligen syns på huden, vilket inte är snyggt! Det kanske är fel färg, eller fel "ingridienser"?
 
Men jag hittade i alla fall denna sida.
 
De har mineralsmink och dessutom lite olika kit, bland annat provkit.
Jag har klickat hem det lilla provkitet, som är med tio burkar och en borste.
Jag beställde den lilla kabukiborsten, tre concealer, fyra olika nyanser på foundations, en rouge, en primer och en ögonskugga.
 
Det ser jag fram emot att få hem i brevlådan och få prova på. Sen får vi se vad för sorts smink jag kommer använda.
 
Mitt stora frågetecken på det är om det passar på min hy. Jag tror nu att jag har känslig och torr hy. Mineral ska vara bra för känslig hy, men jag får en känsla av att det borde bli fnasigt på det torra.
Så vi får se!
 
Har ni testat?
Vardag | | En kommentar |
Upp