Vecka 25 (24+0)

 
Ny vecka igen. Vi går in i vecka 25 och det är 24+0 idag.
 
Inga större förändringar från förra veckan.
Däremot kan jag känna av att det är tungt att andas ibland. Så blev det med Bobby också och det kommer oftast när jag har ätit. Då känns det som att jag har för små lungor.
 
Men än så länge finns det inte en enda bristning på magen, ingen ryggvärk, blåsproblem eller värkande fötter.
Allt är helt enkelt prima!
 
Förutom nästäppan....
 
 
Börjar magen vänta ikapp så som den var med Bobby? Det börjar se någorlunda likadant ut. Förutom att magen fortsätter mer där uppe.
Vecka efter vecka | gravid, vecka 25 | | En kommentar |

En svart klutt med lite mer krusiduller

God kväll!
 
Idag har varit en ganska seg dag. Mamma, som har varit här över jul började hämta ett lass med saker som hon skulle köra till sin nya lägenhet här i Frövi, idag. När hon sen kom tillbaka hit, så skjutsade vi dit Bobby och åkte in till Marieberg, för att byta dragkedja på min skoterjacka.
Nu är det gjort, så nu kan vi åka upp till norra delen av Sverige.
 
Mycket mer än så har inte hänt, förutom att vi har snyggat till lite här hemma, efter julen.
 
Men igår kväll, när mamma gått och lagt sig och Jerry knatat hem till Micke, så passade jag på att smeta fast lite mer blyerts på Jonas teckning.
Jag kom lite längre, men inte så värst mycket egentligen.
 

Att det ska ta sån tid? ^^
 
Det jag gjorde igår är inom det svarta området till höger om däcket. I stort sett allt inom den svarta klutten tog väl kanske 2½-3 timmar?
Tänk vad enkelt om man bara kunde glida förbi pennan över pappret, inte behöva sudda, göra om, rätta till och sånt. Utan bara rita exakt så som det ska vara på en gång!
Visst, jag ändrar inte så värst mycket heller, men man håller ju på, på samma fläck ett tag. Ritar-skuggar ut-ritar lite mer-skuggar ut-fyller på mer färg-skuggar ut. Osv osv.
 
Nej, jag hoppas att jag, utan att tänka på det, samtidigt tränar på att bli snabbare. ^^
Vardag, Work in progress - Blyerts | Blyerts, art, cross, konst, rita, teckna, teckning, wip, work in progress | | Kommentera |

Nytt mönster i rakningen

Nu har det varit julefirande här i stugan. Det blev en ganska lugn jul för oss i år. Det var vi 3½  ^^, mamma, Nina, Micke och Jonas. Vi var här hemma hos oss.
Jag hade fixat en tomte och det var kusin Kim som var snäll nog att ställa upp. Tack för det, än en gång! ^^
 
Men det jag egentligen ville med det här inlägget var att visa upp min nya färgning som jag har lagt i håret.
Jerry och Micke rakade sidan på mig i helgen, sen färgade jag håret.
 
Såhär fick det bli den här gången.

Jag försökte mig på ett zebramönster.
Trots att det bara är lite oraka streck, så är det faktiskt inte helt enkelt. Men jag är ju lite dum också, eftersom att jag tänker på hur en zebra faktiskt ser ut. Det kan nog vara lite svårt att verkligen efterlikna det. ^^
 
Först tänkte jag försöka med en mall och dutta på färgen med en svamp tex, men det skulle bli så smala mellanrum, mellan det jag skulle dutta i, så jag struntade i den och körde på fri hand istället.
 
Men oj, vad svårt det är att rita i spegeln när det blir från dubbla spegelbildar. Man rör ju handen helt tvärtemot vad man tycker att man ska. Liksom.. ^^
Men det får duga den här månaden.
 
Får se vad nästa mönster blir. ^^
Vardag | blond, frisyr, make up, sidecut, sminkning, zebra, zebramönster | | Kommentera |
Upp