Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning

Jag är rätt så sugen på att gå på bio, faktiskt. Jocke har lovat att jag och Jerry ska få två biobiljetter av honom, så man kanske ska ta emot de och åka in på biografen och se en film?

Denna kanske?


Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Vardag | | Kommentera |

Usch, vilken natt...

God morgon!
Inatt trodde jag att jag skulle bli galen. Det började igår kväll, vi la oss i sovrummet och tittade på Big Brother. Jag försökte ju då på samma sätt som alltid, att få Bobby att somna. Genom att amma honom, tills han somnar.
Men igår, så skulle vi bara leka. Han skulle baske mig inte sova!

Jag tror att jag inte har tillräckligt, alltid, åt honom längre, så jag gick upp och gjorde iordning ersättning, men precis som med välling, så vägrar han att dricka. Så jag försökte igen, med amning, men han sög ett tag, sen släppte han och skulle vända sig på mage, resa sig på handflator och knän och bara garva ungefär..

Sen gick jag upp och gjorde gröt med rivet äpple i och det kunde han ju äta. Sen somnade han, tack o lov.
Men han vaknade ju två-tre timmar senare och då kunde han inte äta som han brukar -liggandes. Inte heller när jag satte mig upp i sängen, utan jag fick knata ut i stora rummet och sätta mig där, då gick det jättebra. Sen somnade han.

Två-tre timmar senare igen, så var det likadant. Jag var tvungen att knata ut i stora rummet för att han skulle äta. Sen somnade han igen..

Så idag tog vi sovmorgon..
Vid tio i tio klev jag upp men Bobby sover fortfarande. Jag sitter och äter en stärkande frukost. Det kan jag kanske behöva idag?Jag tycker inte om att kliva upp så här "sent" egentligen. Jag har klockan ställd på halv åtta, då hinner jag med saker och ting mycket bättre. Nu blir Börjes promenad så sen, och min Xbox:gympa blir också sen..

Men vad gör det imorgon?
Bobby 4-6 månader | | Kommentera |

Planering och sexiga lila flodhästar

Halloj! Här har det varit tyst sen igår. Jag har suttit här hela dagen känns det som. Jag har börjat planera igen.
Så vi får se vad som blir att hända.

Men annars sitter Bobby här tillsammans med mig och lyssnar på låtar från Youtube. Han tycker om det. ^^


Han fick bland annat se på denna. Nån lila flodhäst i sumokallsingar, som dansar en sexig dans.
Ganska svängig låt, faktiskt.

Bobby 4-6 månader | | Kommentera |
Upp