Grattis Börje. ^^

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag,
för det är Börjes 1-årsdag.
Hurra, hurra, hurra!
 
Jojjomänsan! Idag blir min lilla plutt en stor pojke. Han fyller som sagt 1 år idag. Jag har redan firat honom, med att ge honom hans nya leksak som jag var iväg och köpte igår kväll. En hård gummigrej med sånt där snöre i sig.
 
Han har dessutom fått premiär på längre och snabbare promenader. Man ska ju inte motionera de ordentligt förrän de fyllt året. Så vi har varit ute i en timme och gått i någerlunda rask takt.
Vi mötte/gick förbi några hundar dessutom, och han var faktiskt riktigt duktig. Visst, visade han intresse för de, men inte alls lika mycket som han har gjort tidigare.
Sånt gillar matte! Framsteg!
 
Bobby brukar inte längre sova på promenaderna, utan han vill mest sitta upp och titta. Allt är ju så spännande. Men idag, när vi var ute längre stund så kunde han inte riktigt hålla sig vaken.
 
 
Det är ju dumt att lägga sig ner. ^^
Bobby 7-9 månader, Börje | | Kommentera |

Jädra mygg!

Idag har jag flyttstädat ute i svärmors hus. Jag hann nästan klart, sen ville Jerry åka till en klädaffär i Linde, och då följde jag med, så jag ska fortsätta imorgon.
 
Vi har nyss varit ute på en promenad, såhär lite halvsent på kvällen. Idag fick vi njuta av Stinas sällskap, dessutom! ^^
 
Jag brukar inte vilja att hon följer med, eftersom att hon inte är så värst försiktig när hon ska över vägen, men idag följde hon med och hon var med på hela promenaden.
 
Men vi (eller bara jag?) är halvt tömd på blod -måste vara i alla fall, med tanke på hur mycket det kliar på mina ben!!
Alla myggor måste ju dessutom samlas vid vägen, för man ser verkligen svärmarna som flyger omkring på ett och samma ställe sådär..
Blir galen på de irriterande djuren!
Vardag | | Kommentera |

Midsommar

Hallå!
 
I söndags kom vi hem från Stockholm igen. Det blev lite sent och jag tror att vi var hemma vid tio-tiden. Det var en katt som skulle hittas först, innan vi kunde åka.
 
Men det har varit i trevligt. Det började i och för sig inte bra för mig, för när vi åkte ut så råkade jag suga i mig ganska mycket avgaser från båten, så jag fick sprängande huvudvärk, illamående och vimsighet ungefär. Så jag gick och la mig så fort vi kom fram.
 
Men dagen efter var det bättre. Solen lös från blå himmel och det var midsommarafton.
Den firades med midsommarmat och tipspromenad. Att klä stången, struntade vi i. Vet inte varför, men det gjorde vi.
 
Bobby provade lilla Doris solglasögon.
 
Börje hade det kanon!
 
Börje fick leka med en annan hund som heter Fröja. De lekte hela fredagen och vilade knappt nånting. Han var helt slut på lördagen och söndagen och faktiskt till och med igår. Men jag vet inte om det var just för att de lekte, men slö var han!
 
Dessutom trivdes han med att få springa lös hela dagarna, så han har haft det kanonbra!
Bobby 7-9 månader, Vardag | | Kommentera |
Upp