190712

God kväll!
 
Vi har precis varit ute på en kvällspromenad och kört lite nyttiga-trick-repetition med Börje. Jag trodde att jag skulle bli galen ute på promenaden, för jag, mitt dumma korkhuvud tog strandpromenaden. Vi (eller i alla fall jag) höll på att bli tömd på blod! Vi sprang (!!) därifrån.
 
Vi har annars varit inne i Örebro och handlat lite inför våran båtresa. Jag köpte bland annat en bröstpump, för jag tänker minsann dricka ett glas vin eller två. Men jag vill som sagt inte amma honom om jag ska göra det, så han får dricka ersättning. Men han äter ju gröt och annan mat, så det är ju inte så mycket amning i alla fall, förutom på nätterna. Men då får man kliva upp! ^^
 
Aproopå ingenting, så måste jag bara visa en bild på mina två äppelträd, som jag klippte klart igår.
 
 
Fina va? ^^
 
De ser ju lite kul ut, men nästa år kanske de är finare. Jag försökte forma de så att det växer neråt. Men jag sparade vissa grenar eftersom att det växer äpplen på de. Då ville jag inte ta bort de.
 
Nehe, nu ska jag skriva i några sidor i min bebisbok här på nätet.
Vardag | | Kommentera |

Har varit dutti' idag!

God kväll allesammans!
 
Imorgon ska jag jobba en stund igen och jag börjar klockan 7. Så jag ska stänga ner här och ta med mig Bobby och hoppa i kojs. Jag skulle egentligen bara stänga ner och sen gå ner igen, men så fastnade jag, och vips så sitter jag nu och skriver på detta inlägg...?
 
Idag har jag varit duktig, må ni tro. Jag har klippt både gräsmattan och 1½ äppelträn! Jag hann inte klart med det andra, bara halva. Så har ni vägarna förbi, så kika in här och kolla på mina snygga trän. Ni behöver inte komma in, om ni inte vill, men ta en titt på träden i alla fall. Det ser lite rolig ut, men de säger ju att man ska kunna kasta en mössa igenom de. Det kan man nog baske mig göra också! ^^
 
Nehe, nu ska jag ta mina grappar och gå ner och göra oss klar för natten.
 
 
 
Sussa gott!
Bobby 7-9 månader, Vardag | | Kommentera |

Nya igen

Halloj!
 
Just nu sitter jag och pysslar med ett par nya naglar. Igen.. De jag gjorde igår blev ju faktiskt för lång, så jag kunde inte göra sånt som jag behöver kände jag. Greja med Bobby, uppfostra Börje osv osv..
Så nu gör jag ett par kortare.
 
 
Men nu får de torka lite, innan jag fortsätter. Under tiden går jag ut och går.
| | Kommentera |
Upp