Nya frillan

Nu har jag äntligen klippt av en massa barr!
 
 
Shit, vad det ser ut som att jag skelar...
När jag gick ifrån frisören, så kändes huvudet riktigt lätt på mig. Trodde nästan huvudet skulle lossna från halsen och flyga iväg. Jag vet inte riktigt än vad jag tycker om själva frisyren på mig, kanske är en vanesak. Men om inte annat, så har man provat och kanske får testa en annan nästa gång.
 
Jag ska klippa mig igen den 29:nde november. Tror jag..?
 
Nu ikväll ska jag färga håret, ska inte ha den här bruna. Vad gäller hårfärgen är det nog likadant där, måste hitta en färg som jag trivs i.
 
Så vi får se var det slutar. Kanske slutar med att jag har tuppkam i både gult, blått och rött?
Vardag | | 2 kommentarer |

Håll tummarna!

God dagens!
 
Igår satte jag upp lappar på Frövi om en dagmatte åt Börje. Idag var det en som ringde. Så det verkar kunna lösa sig, med det där. Vilket känns väldigt skönt. Då håller vi bara tummarna för att allt fungerar.
 
Imorgon ska jag klippa mig vid kvart över två. Jag har längtat länge på det nu! Det ska bli baskat skönt att bli av med lite hår.
 
Annars ska jag nu ta och repetera lite nyttiga trick med Börje, träna på ett roligt trick och sen efter det (om Bobby fortfarande) sover tänkte jag ta och fortsätta lite på Jennifer Lopez-teckningen. Så kanske den kan bli färdig snart. ^^ Så att jag sen kan avsluta Linda Hallberg-teckningen, och sen börja på nåt nytt!
 
Men det är ju håret jag måste rita på nu och det är ju, som jag har sagt mååånga gånger, så svårt!
Börje, Vardag, Work in progress - Blyerts | | Kommentera |

Slingor i blondt hår?

Goddagens!
Nu var det tomt här igen.. Tänk, så dålig jag är på att skriva..
 
Jag och Bobby tog oss en promenad till Bvc, för att väga och mäta. Hans kurvor går neråt, men det var inget att oroa sig för. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att han är så pigg och energisk. Han är ju överallt!
 
Men annars, så ska jag klippa mig på fredag klockan kvart över två. Jag kommer att klippa av mig minst halva längden. Håret kommer inte ens att nudda axlarna. Vilket är jättemodigt av mig, jag vågar ju knappt göra nåt med håret, i rädsla av att det ska bli fult. Men blir jag ful, så blir jag.
 
Jag skulle dessutom vilja färga och slinga håret. Jag vill nog baske mig ha ljust hår. Ala tyckte att jag passade bättre i mörkare, men om man slingar håret, så kanske det ser bättre ut. Prova kan man ju göra.
 
Ungefär såhär, kanske?
 
Vi får se. I så fall skulle man ju behöva färga och slinga ungefär varannan månad eller så. Med tanke på att jag har mörkare färg på riktigt. Det ser så skabbigt ut när man ser en mörk utväxt på ett ljust hår. (nu pratar jag om 2-3 cm'rs utväxt)
 
Annars har det nog faktiskt inte hänt nåt, sen sist jag skrev.
Vi får se om jag skriver nåt imorgon! ^^
Vardag | | Kommentera |
Upp