Dop - check!

God dag!
Nu har det varit tomt här i några dagar. Vi har haft dop, som många redan känner till, så jag har ägnat tiden åt att planera, baka tårtor och såklart att ha dopet!

Det gick jättebra! Bobbys kostym satt bra tycker jag och han var glad precis hela tiden! Han är helt otrolig alltås! ^^
Vi tog med oss videokameran, men tömde den aldrig, så minnet tog slut precis när prästen doppat handen i vatnnet och skulle blöta huvudet. Dessutom hade vi inte kortkameran med! Jag känner mig riktigt arg över det, så vi har inte ett enda kort från dopet. Samtliga som tog bilder där under får jättegärna skicka till mig! Annars kommer min ångest över det aldrig gå över!


Jag och Bobby i fredags på släktmiddagen.
(Stal bilden från Gunillas facebook)
Bobby 4-6 månader | | Kommentera |

Nyfriserad

Nu har jag precis kommit hem från frisören. Det var ruskigt skönt att få klippa av lite hår. Jag sparade längden (det som gick), klippte lite lugg och klippte upp ganska ordentligt.(Svårt att få bra bilder....)

Nu ser ni dessutom min nya hårfärg. Jag lät Jerry välja färgförpackning och han valde L'oreals Copper Mahogany.

Jag hade sneglat på blond hårfärg, men alla som svarade på vilken hårfärg de tyckte sa brunt! Så jag valde att lyssna på andra.

Dock tycker jag att färgen på mig går mer åt röda hållet. Det var inte meningen, ville i så fall ha mer brunt. Men enligt frisören, så kan det se bättre ut om man får tvätta håret några gånger.

Får se vad jag tycker efter det då! ^^
Vardag | | En kommentar |

Nya lysrör

Igår åkte vi in till Örebro en sväng. Bobby var hos mormor under tiden, så det var bara jag och Jerry.
Det känns ju lite konstigt när Bobby inte är med, man är ju så van vid det.
Jag fick för första gången på fem månader åka i framsätet bredvid Jerry och bara det kändes konstigt. Sen när vi skulle åka hem igen, råkade jag hoppa in i baksätet, av ren vana.

Men vi handlade saker till dopet bland annat. Dessutom köpte vi nya lysrör till akvariumet. De vi hade var väldigt dålig och dessutom brandfarlig, tydligen, så de stackars fiskarna har fått varit utan lampor i en vecka ungefär. Men nu, äntligen, kan de se igen. ^^Vi köpte lysrör som hette korall eller nåt sånt. Begrep mig inte riktigt på det där, men det ska vara fint om man har koraller i. Nu har vi inte det, men lampan kan man väl få ha ändå? ^^
Vardag | | Kommentera |
Upp