Börjat teckna

Förra veckan (kanske?) köpte jag ett litet ritset. Ritblock, pennor i olika hårdgrader (heter det så?), sudd, stompfrar osv. För nu ska jag börja teckna och förhoppningsvis bli bra på det. Har ju lite små talanger för att rita, så man kan ju öva upp det lite.
Satt nu nyss och försökte måla av en bild av ett glas som fylls med vatten.


Jag är ju inte jättenöjd, men det är faktiskt också min första teckning. Det är lite smått svårt att rita med pennor som har olika hårdhet. Man vet inte riktigt vilken man ska använda. Så egentligen kanske den inte är så ful. ^^
Behöver jag ens skriva att den inte är färdig?
Work in progress - Blyerts | | Kommentera |

UL-bilderna

Det gick bra på Kub-testet igår. Men alla var riktigt snofsig där måste jag säga. Först när vi kom dit, så skulle man ju anmäla sig i receptionen, vilket jag gjorde på nedre botten.. Jag sa att "Hej, jag ska göra ett kub-test" och hon bah blängde surt på mig och sa "jaha, har du en kallelse då? För jag vet INTE vad det är för nåt!"
Tanten vi hade som skulle göra testet var inte direkt pratglad, en sån där snofsig tant, typ stram jäkel. Det stog på pappret att det skulle ta typ en halvtimme, men vi var där i typ fem minuter. Sen kanske man hade velat sitta och prata lite, men hon bara "ja, välj era bilder, det blir 120:-, här är kvittot och bilderna, hej då!" Man bara funderade på om hon var allvarlig typ!
Men men, här är bilderna!


Där ser man att h*n har alla fingrarna på plats. ^^

Taget framifrån. H*n håller armarna som de gör i tecknade filmer när de har vunnit typ. Alltså på sidan av huvudet.

Ser ut som h*n ligger och röker där ^^

Har benen uppåt och ligger med armarna bakom huvudet typ. En riktig stekare!


Lite roligt att se på och tänka att man har gjort "den där". En del utav mig liksom. Våran lille plutt. =)

| | En kommentar |

Vecka 13+0Om illamåendet och oron kan jag inte säga så mycket om, eftersom jag nästan känner mig precis som vanligt. Och oro om missfall har jag inte haft. Eftersom vi redan har haft våran otur så borde det gå hur bra som helst nu. ^^ Vi ska föda barn, inte få missfall!
Sen så är ju magen svullen som en ballong igen. Om man slappnar av i magen (av ren vana går jag och håller/drar in magen) så buktar den ju som tusan och då spänner det nästan i skinnet. Kände det igår i alla fall. Får fortsätta smörja in magen, så kanske det minskar risken för bristningar. Hoppas jag!


Syns nog kanske fortfarande inte så mycket när jag ligger ner. Men jag själv tycker nog ändå att det syns mer och mer. Fast det är ju nu som livmodern och hela paketet börjar att inte få plats. Så nu händer det nog grejor.


Annars då? Jo, idag ska vi in och göra ett Kub-test. Med ultraljud bland annat. Ska bli skoj att få se den lilla igen. Och vi ska INTE ta reda på kön, vi väntar tills h*n är ute. Dessutom så vet jag ju att det är en tjej ändå. ^^
Vi ska vara där klockan 13 i Örebro. Så jag fick ljuga lite och sjukskriva mig från jobbet. Har ju fortfarande inte sagt nåt till de. Väntar tills vecka 18-20 eller nåt. Om det går....
Så den här veckan har varit riktigt lugn och skön. Har jobbat i bara två dagar.
Vecka för vecka | | Kommentera |
Upp