Silverschampo

Hallåjsan på er!
Idag fick jag hem mitt silverschapo och värmeskydd. Ska ut och springa senare ikväll så fort jag kommer hem igen, så efter det ska jag prova schampot och se om det är bra. Men en känd skönhetsbloggerska skrev om det i sin blogg och hon tyckte att det var bra, så därför köpte jag det.


Börjar tolv idag också. Gör jag förresten fram tills att de säger nåt annat, så det behöver jag inte nämna nåt mer. Kanske inte så intresssant att läsa om ändå?
Annars sitter jag här, skriver ett inlägg och småkollar lite på Sunes Jul. Man längtar ju lite smått till December.
Hoppas att det finns en chef på kontoret idag när jag kommer dit, så man kan få prata om julledighet. Har bett om ledigt endast och bara den 23:e så det tycker jag att jag kan få. Jag jobbar gärna i mellandagarna, men just den 23:e vill jag ha ledigt. Annars får vi fira julen som vanligt.
Vardag | | En kommentar |

Köksmålning och hår"vård"

Nu var det visst ett tag sen igen. Vad dålig jag börjar bli på det här. Men så tänker man igen att "jag skriver för att jag vill och inte för att jag måste".

Just nu håller vi på med målning i köket. Det kommer bli skitsnyggt! Men om ni inte vill komma och hälsa på och kika, så får ni vänta med bilder tills det är klart!

Börjar tolv idag! Ska köra här hemma, så kommer hoppa in här och käka lunch. Världens godaste lunch dessutom. Vi gjorde egen pizza igår. Jag gjorde en chokladpizza, som jag alltid gör när vi gör egen. Det är snuskigt gott dagen efter, eftersom chokladen smälter och rinner ut när man värmer den. Törs ni, så prova!

Färgade håret i helgen också. Bort med utväxten, men jävlar i havet vad det sved i hårbotten! Undrar om man är känslig då? För det var baske mig inte skönt. Om man klämmer i huvudet nu, så är man lite lite liiiite öm. Men det skiter vi i isåfall, för jag vill vara blond.
Beställde ett silverschampo igår på Unikharvard, tror jag det hette. Dessutom beställde jag ett värmeskydd. Hoppas att det kommer snart!
Vardag | | En kommentar |

Lite kort

Hallå!
Jag slapp åka moppe idag. Det fanns en bil inne, så jag fick ta den. Det sved inte, det inte!

Har precis målat två vändor i köket. Kan nog bli lite fint, faktiskt. Fast vad som helst blir nog bättre än det som är nu.

Nej, vet ni vad? Det blev bara lite kort. Har ingen större lust att skriva.
Vardag | | Kommentera |
Upp