Halt var det!

Fy fan, vilket dag det var igår då! Började jobba klockan ett, stämplade ut 22.39! Det var rekord i hur sent jag har varit på jobbet i alla fall.
Anledningen till varför det tog så lång tid är att jag körde av vägen! Det var snorhalt! Kom i en kurva, så jag skulle bromsa ner för att inte svänga fort, jag visste ju att det var halt! Men det hände absolut ingenting och det gick inte att svänga heller. Så jag bara brakade rätt ut!Kommer ni ihåg i typ förra inlägget när jag skrev att jag aldrig gjort mer än de vissa sakerna så jag kanske är duktig? Jo tack, man ska fan aldrig öppna käften! Sa i Måndags på jobbet också (dock mest som ett skämt) att den första som halkar av vägen bjuder på fika! Jag trodde ju aldrig att det skulle bli jag.... Nu får ju jag bjuda på fika...
Vardag | | En kommentar |

Jo, jag lever...

Nu har jag varit tråkig här väldigt länge. Skärpning på mig!
Har knappt suttit på nätet sen jag skrev sist, och när jag har suttit vid datorn har  jag bara spelat. Ja, jag är en nörd!

Men sen sist har det väl inte hänt så vansinnigt mycket. Fick punka i fredags på jobbarbilen..

Har ni lyckats få sån punka nån gång..? Jag snuddade en kant på macken när jag skulle tanka. Höll koll på tre olika saker samtidigt, men missade kanten. Fyra saker blev visst för mycket.
Men nån gång ska bli den första. Har fått två punkteringar i hela mitt liv, och den andra var på postbilen jag delade tidningar i. Då var det nån skruv, eller metallbit som fastnat i däcket. Men har aldrig fått det privat.
Har förresten inte gjort nånting sånt på "egna" bilar. Förutom att jag sladdade av vägen med mammas bil förra vintern. Jo, jag kanske är en asbra bilförare då eftersom jag haft körkort i snart tre år! ^^
Vardag | | Kommentera |

The Sims 3

God dagens!
Lite dåligt nu igen. Anledningen till detta är just nu:


Det är inte jag som tagit bilderna, det har jag googlat fram.
Men jag har fastnat lite. Skaffade spelet igår, och jag har suttit klistrad fram tills det var dags att göra sig klar för jobbet. Ska ta och åka snart.

Senare idag när jag kommer hem från jobbet, ska vi göra ett litet ryck i köket. Nu har vi varit lite slarvig och "lat" med det. Det har inte hänt så mycket.
Luckor ska målad, spackel ska slipas, handtag ska skrivas på, kylskåpet ska dras ut, väggarna ska målas klart.. Ja, det är lite kvar..
Vardag | | Kommentera |
Upp