Trött och jävligt irriterad!

Fy fan, vad trött jag är nuförtiden! Det känns verkligen som att jag jobbar tamefan HELA tiden! Jag kommer seriöst inte ihåg när jag fick sluta enligt mitt schema sist. Igår började jag halv tio och kom hem tio på kvällen. Bara hem och sova och upp för att jobba igen.
Ursäkta att, när jag för en gångs skull skriver i min stackars blogg så är jag bara deppig!
Men jag förstår faktiskt inte vad det sysslas med. Just nu får man alltid göra precis allt arbete samma dag som posten ska ut. Det ska göras dagen innan så att posten som kommer in idag, som ska upp, tar rätt kort tid.
Nån gång vill jag få sluta i tid!Det är ingen bra dag idag. Jag är trött som ett as, jag har mopperunda, och man riskerar jämt att åka på böter eftersom, sladden till moppekärran fungerar inte så det blir inget lyse där bak.. Det är kallt och snö och dessutom mörkt som ett förbannade jävla skit-as!
Idag skulle jag mest bara vilja gräva ner mig under täcket och stanna där tills imorn!
Vardag | | Kommentera |

Jobba jobba jobba!

God morgon allahopa!
Idag är jag uppe med tuppen. Anledningen är egentligen ingen vettig. Jag gick endast upp tidigt för att hinna med att cykla på crosstrainern eller vad den kallas.. Jag hinner ju inte annars med de arbetstider jag har nuförtiden. Den här veckan har jag, och kommer jag börja halv tio. Har schema till sex. Men jag får alltid jobba över. Så jag kommer hem vid nio-tiden. Då har man väl ingen lust med motion..
Så kommer det tydligen fortsätta också, eftersom jag tydligen ska få på heltid nu med start nästa vecka. Men så fort postmängden minskar så kommer man nog inte behöva jobba över så mycket. Hoppas jag! För just nu är det fruktansvärt mycket post! Hoppas att det inte 'r lika mycket idag, för jag ska börna moppe.

På torsdag ska jag klippa mig. Då ska jag klippa ännu kortare och klippa upp en del. Vill bli av med lite hår, så att det inte är så tungt. Det går ju inte att göra frisyrer. Så mycket ska av!
Vardag | | 2 kommentarer |

Ett kluvet öra

Jag slapp åka moppe igår. Jag fick ta bilen. Då blev jag riktigt glad kan jag lova!
Så det blev ingen moppe alls för mig den här veckan. Älskar såna veckor!

Har glömt att skriva här i bloggen om vad Gustav har gjort. Han har antagligen bråkat med grannkatten igen, för häromdagen kom han hem med ett kluvet öra!


Kan de inte lägga av nångång!
Men den här gången tror jag inte jag behöver åka in med honom. Jag har tvättat och tvättat två gånger. Det började blöda då och det är ju ett gott tecken i alla fall. Då är det väl rent i alla fall?
Vardag | | En kommentar |
Upp