Ett glas vin!

Hallå!
Idag blev jag bjuden hem till svärmor och Jocke. Eller ikväll ska jag väl säga. Micke skulle dit också, så vi ska väl käka lite (fattade jag för). Skönt att göra nånting. Visst, kunde jag väl ha gjort nånting och tagit egna initiativ, men har jag gjort det eller...?

Så jag var iväg, för en stund sen, och köpte en vinbox med rödvin. Så jag var ju tvungen att smaka ett glas och det var ganska gott faktiskt.

  
Det är bra att ha kamera med självutlösare ibland.
Ja, jag kan själv se att mitt hår är ojämnt i topparna, men vad kan man vänta sig av en som inte jobbat så länge. Jag är nöjd ändå. Ska ändå klippa mig om nån/några månader igen, så då fixar vi till det då.
Jag är skitsnygg i vilket fall som helst! ;)

Jag satt här i stora rummet förut och hörde hur Gustav hoppade ner från käksbänken i halvt panik. (de vet att de absolut inte får vara där, så jag skällde ut honom..) Jag såg att han haltade när han studsade ut ur köket, till hallen, så jag gick och kollade vad han kunde gjort sig illa på. Då var spisen på!! Hur begriper jag inte, för jag vet alldeles säkert att jag stängde av den imorse efter att jag kokat ägg. Så det är ett mysterium.
Men då tyckte jag jättesynd om honom och kunde inte skälla på honom längre. Men ändå så hoppas jag att han lär sig av det, för i hela deras liv, vilket är ungefär 1 år, 3 månader och 6 dagar, så har jag försökt lära de att de inte får vara på bord, bänkar osv. Nu kanske han fattar, på ett ganska så brutalt sätt. :S

Vardag | | 3 kommentarer |

Nya längden på håret!

God kväller!
Nu har jag klippt mig. Jag klippte faktiskt av det en bra bit. När jag åkte hem därifrån kändes det som om jag haft ett mjölkpaket som mössa! Vad lätt det blev på huvudet! Riktigt skönt. Jag är riktigt nöjd faktiskt.

Nya frisyren och min nya hårfärg. Just nu..
   

Gud, vad jag är trött! Klev ju upp kvart över fem imorse. Jag sitter bara och väntar på att klockan ska bli lite mera, så man kan gå och sova. Dumt, jag vet! Eftersom jag ändå är helt solo hemma, så kan jag gå och lägga mig när jag vill. Men ändå.. Hon är ju bara tjugo i tio!
Vardag | | En kommentar |

Tutt-långt hår..

Det är många som tycker att jag ska spara hårets längd som går. Men tror nästan att jag kommer trotsa er lite grann i alla fall. Jag vill nog faktiskt prova tutt-långt hår. Blir billigare med hårinpackning och hårfärg då också!

Jag var lite lat idag, angående matlagningen, så jag köpte en köttfärssås på Ica. Katterna tyckte att det var gott i alla fall.
Jag lät de först slicka ur det de kunde och nådde, men de kom inte så långt ner i burken.
    
Sen är det så att mina kissar är lite bortskämd, för jag tog slickepotten och drog ur det sista åt de.

Fick dela Kopparbergsrundan idag igen. I regnet. Tur man har regnjacka och hjälm på skallen.
Nehe, nu ska jag tömma kattlådan!
Vardag | | Kommentera |
Upp