Mer snor, tack!

Hallå!
Nu börjar halsen gå tillbaka till det vanliga. Inte helt, men snart. Så nu kommer snoret fram istället. Men som jag sagt till mig själv förut, hellre är jag snorig som fasiken, än att ha ont i halsen. Man kan i alla fall sova med snor i snoken!Idag har jag jobbat. Rätt jobbigt var det att jobba med förkylning. Men vad gör man inte. Kan förresten tipsa er! Strepcils (stavas?) är inte så bra som de säger. Tyckte inte att de funkade bättre än de vanliga godis-halstabletterna.

Men men, NIna och Jocke har dratt till Cypern och här sitter vi med Nicke på halsen! Men jag har redan sagt att det inte är jag som är hundvakt! Tål inte hennes hundar, men tur som satan så slipper vi ju Molle. Mer ouppfostrade hundar får man ju leta efter.. Stackars satar....
Vardag | | En kommentar |

En skitkul lördag!

Hallå!
Idag behövde jag tydligen inte jobba. De har inte ring i alla fall. Men det gör inte så mycket ändå, för jag har åkt på en förkylning! Den började krypa fram igår, sådär när man känner lite smått i halsen. Idag var jag tvungen att dra ner på Apoteket och köpa halspiller. Snart börjar man väl snora också.

Var ju med Maxidoor på firmafest i lördags. Det var så in i helsicke kul! Vi åkte med bussen härifrån vid 7-tiden på morgon. Sen när vi var framme så började det med att vi fick en presentation av två tjejer. Nån hade snott styrkoderna till satelliten Galileo, eller hur det var, de skulle i ta tillbaka. Allt skulle ske på telefon, så vi sprang omkring i stan och gjorde massa uppdrag. Tex, ett kvartersnamn som länkar till en gangsterfilm, ställ dig mig på Norrmalmstorg och ät en Snickers -då kommer fienden att känna igen dig och ge dig koderna.. Och si å så. Det var skitkul faktiskt.
Nästa grej var att vi hoppade på en båt och där serverades det mat. Förrätt och huvudrätt. Inga fel, det inte. Den turen tog kanske två-tre timmar.

Sen var det fri tid, fram till sex-tiden. Vi gick och satte oss på Friday's och tog lite dricka. Ruskigt god drink vi beställde först. Shaking Cosmo om jag inte minns helt galet.
Efter det skulle vi in på Golden Hits. Det var rktigt kul! Vi hade sån där dinner show till. Så fick jag en puss på kind av en av Elvisarna. Han kom fram till mig, medan han sjöng, sen bah lutade sig ner och pussade min på kinden.
Vi åkte hem vid ett på natten. Var hemma fyra. Men vi hade kanontur med vädret. Dåligt väder i fasiken två månader, sen blir det skitfint just när vi ska till Stockholm. Sen när man kommer hem, så spöregnar det.
Nej, det var en riktigt rolig lördag, det kändes tråkigt att vara hemma igen på söndag morgon.
Vardag | | Kommentera |

Sitter inne på Friday's i stockholm och pi...

dsc02391 (MMS)

Sitter inne på Friday's i stockholm och pimplar lite dricka. Riktigt god var den! Var ute på båttur och blev bjuden på mat Inga fel det här, inte! Bussen går hem 1 inatt. Får se till att sova där på.

Vardag | | Kommentera |
Upp