Onsdag

Hallo! Idag är det onsdag igen. Har absolut ingen aning om vad som ska hända idag, men det är väl inget som är särskilt förvånande.. Får väl se..

Igår gick jag ju som sagt ut med BamsePlutt.. Gjorde min första videoblogg. Nånting man säkert kan göra lite då o då. Lite roligare då..
En annan grej vi gjorde igår var att vi skulle pröva att laga pannbiff. Nåt vi aldrig hade gjort förut. Gick väl bra till slut, när man lagt i ett extra ägg. Men det smakade knappt nånting..

Just nu är det nån jävla hysteri kring denna jä*la Anna Anka! Jag förstår inte varför. Jag har kollat på Svenska Hollywoodfruar två gånger nu och jag lir bara irriterad på människan.
Som i måndags, när hon tog med sina barn till nån fotograf för att de skulle bli modeller. Barn på ungefär 6 och 8 år kanske.. Jag vet inte faktiskt. Men den minsta (som var hennes son) ville inte bli plåtad, då blir hon förbannad och hotar med att han inte ska få nåt godis. Och att de ska åka hemm till pappa och tala om för honom att han började böla.. Jag menar, vad är det för jävla morsa...?
Men senare skulle de ju bli plåtad igen, på stranden. Då säger hon att hennes barn ska inte få nån stämpel att mamma och pappa har köpt allt till de, utan de ska själv jobba för sina saker.. Det tycker jag och var ett jävla dåligt sätt.. Ungarna var liksom inte äldre än 10 år och de ska redan börja jobba... Stackars barn..

Men en fru jag tyckte bättre om var den här Maria Montazami eller vad hon heter. Jag gillar hennes dialekt.. Eller ja, hon har ju ingen.. Det finns liksom ingen melodi.. Jag sitter mest och garvar när hon kommer fram i rutan. =)
Vardag | | Kommentera |

*Plopp!* -där åkte tummen ur..

Tjo! Fan, vad dålig jag är på att göra som jag själv säger. Har fortfarande inte gjort det jag skulle göra. Men nu ska jag rycka ur tummen och plocka i ordning, byta kattsand, göra rent akvariet och sen ska jag gå och hämta min hund och ta med honom på en promenad. =)
Vardag | | Kommentera |

290909

Halloj! Tisdag idag. På dagens lilla schema står det att jag ska göra rent akvariet. Jag har fuskat med det nu. Har inte gjort det på ett tag.. (skäms på sig!) Ett under att pumpen fortfarande fungerar..

Igår var vi och storhandlade lite till. Och jag säger det, Ica Maxi verkar vara mycket billigare än Willy's. Vi fick 5 papperskassar för 800 spänn. Det har vi aldrig fått på Willy's.. Så det blir Ica i fortsättningen. Har dessutom "beställt" ett varsitt Ica-kort, så det ska väl bli ännu billigare. Hoppas jag.

Var ute och joggade igår kväll. Jäklar, jag trodde jag skulle svimma och spy efteråt. Hade knappt ätit något under dagen, var aldrig riktigt hungrig. Och så ger man sig ut och joggar och tar i som fan, så jag var spyfärdig en stund efteråt. Men tacosen var på g när jag kom hem så det gick över fort.

Satt och kollade på Idol samtidigt som vi åt. Det blev som jag ville. Calle gick vidare (isället för Pjott) och efter att alla sjungit, så gick Calle och Jon vidare. Jag fick som jag ville båda röstningarna. =)
Vardag | | Kommentera |
Upp