Nya naglarNya naglar på G!

Vi var förresten i stan igår. Då var vi bland annat in på Game på Marieberg. Köpte två spel till Ps3, bland annat Uncharted - among thieves. Hann inte prova så jättelänge, men det var kul det lilla jag hann. Vi hade ju ettan också förut och det var riktigt kul faktiskt. Så jag antar att tvåan är det också.
Så har ni ett Ps3, så köp det. :P Dyrt iofs, men och? ;)
Vardag | | Kommentera |

Rökning idag

Halloj! Det var så in i helseke gott igår kväll, må jag säga. Vi åt som svin, båda två. Vet inte om jag fattade rätt, men 1 kg rostbiff gick tydligen åt till både oss. Det är väl ganska mycket för två personer...? Det blev bara fyra bitar kvar när vi var färdig. Men då blev kissarna glad.

Idag ska vi röka fisk. Eller ja, inte jag, men Jerry och hans far Thomas gör det. Jag ska dit lite senare, de har redan börjat. Men jag ville inte sitta och glo på en rök i fyra timmar. Så vi ska äta rökt fisk, antar jag. Sen ska vi hämta Nina, Jocke och Micke i Arboga. Undrar om de hade det trevligt, eller om det blev nåt fyllekaos, när det var typ 15-20 vuxna fulla människor med. Man vet ju aldrig..

Igår kväll satt vi i alla fall och rommade lite grann. Peppe ringde till Jerry och han hade visst setat i garaget själv och druckit. Han var visst på prathumör, för 2 timmar pratade de/vi. Efter en och en halvtimme så ville Peppe prata med mig, om min firma.. Jag kan ju inte säga att han verkade så där jättepossitiv precis. Men han var ju ganska smått full, så  jag ska skita i vad han säger. Visst, vissa saker var väl vettig, i och med att han själv har en firma, men vissa saker var mest bara "#@&% *spottar med tungan*
Vardag | | Kommentera |

Idol och fundue'a ikväll

Kom nästan nyss hem ifrån Arboga. Det var ju inga glada miner ifrån Nina och Jocke precis. De hade väl tjafsat om nåt.
Vi drog till Ica först, för Nina skulle ha nån yogurt och se skulle vi till apoteket för åksjuketabletter. Tydligen så ville Nina att Jocke och jag skulle dra till apoteket medan hon handlade, men det fattade inte Jocke. Sen när hon kom ut så blev hon så arg så det var typ rivstart iväg inne på Ica-parkeringen. Då var det en tjej som skulle gå förbi så hon var mitt framför Ninas bil och hon bara gasade, bromsade ingenting. Så tjejen fick verkligen springa undan för att inte bli påkörd.. :S Stackarn..
Sen var det rivstart och tvärnit genom hela Frövi sen.. Sånt humör brukar man väl inte ha när man ska få åka stor båt..?
Ajja..

Sitter här och väntar på att fjåsen ska komma hem. Jag är skithungrig. Ska äta upp sista pajen som blev över från igår. Den blev ganska god faktiskt. Men jag gjorde en jättetjock botten och en jättetjock paj, så den hann inte bli heeeeeelt färdig. Men näst intill i alla fall. Men det vart gott ändå. Mättande som fan, och det är väl billigt det också =) Äta en tugga, sen håller man på smälla av.

Senare ikväll blir det Idol och fondue. Tjoho!! Skitgott ju, nu längtar jag tills ikväll..!!Mmm..!! *slafsar mig om mun, så dreglet rinnet*
Vardag | | Kommentera |
Upp