Måndag eftermiddag!

Nu har jag ringt till städfirman. Ska in och prata med henne öga mot öga. :) Men jag skulle ringa tillbaka Måndag eftermiddag för att bestämma tid, för hon skulle ut till en kund.
Jobbet var ingen 8-timmars tjänst, som jag skrev tidigare. Det var ett sånt där, där man får hoppa in lite då och då, men till slut skulle det bli mer och mer jobb, sa hon. Och det är ju bättre än inget alls i alla fall.
Så jag ska prata med farsan om Audin, för jag hoppas att han kommer att komma idag. Eller imorn. Ja ja, nån dag här nu i alla fall.

Men men, nu har jag plattat håret och sminkat mig lite grann. Så nu är man kalasfin. :) Jag köpte en foundation och puder från H&M (H&M's märke alltså) och de är inte så tokig faktiskt. Tävker riktigt bra. En foundation och puder för 50 kr styck.
Men nu sitter jag mest bara och väntar på att Jerry ska komma hem. Har kollat lite på Shrek också. :) Den är helt suverän! =)

Nej, nu ska jag se om det finns nåt att städa här hemma.
Vardag | | Kommentera |

20 år

Hejsan hoppsan allihopa!
Idag blev man 20 år, minsann! Mormor och en del kommer hit senare idag. Vet faktiskt inte riktigt vilka som kommer.. Det är min mor som har pratat med släktingarna.. =) Det är hon som gör tårta också, jag bjude bara på kaffe. ;)
Imorn är det fest här också. Då kommer en hel drös med folk. Det ska bli kul. Så jag ligger nog superbakis på söndag. Nej, det ska jag inte.. Ska inte bli så tokigt pruttfull. ;)

Idag ska jag ringa en städfirma. Skickade en intresseanmälan till olika städfirmor och en svarade och skrev att jag skulle höra av mig så vi fick diskutera lite. Hoppas det går bra. Men det var ingen 8-timmars tjänst, skrev hon. Så farsan får ta och fixa Audin nån gång, så jag skulle kunna ta den dit. OM jag nu skulle få jobb. Lite smått onödigt att köpa busskort för 800 och sen inte åka varje dag in till jobb...

Nehe, nu ska jag läsa bloggar, sen ska jag platta håret. =)
Vardag | | Kommentera |

Städar

Ska ha en liten, liten städdag idag. Måste:
- Dammsuga
- Torka golv
- Tvätta kläder
- Plocka undan
- Byta lite vatten i akvariet

Jag fyller ju år imorgon så det måste ju vara lite fint då. =)

Idag ska jag till stan med mamma och handla det sista till lördag.
Nej, jag ska läsa lite bloggar nu, sen ska jag sätta igång att städa..
Vardag | | Kommentera |
Upp