Helg!

Sara: Jo, men det är ju sjukt egentligen.. Hur fan tjänar de pengar egentligen. Bara på att informera en hur man stänger ner en internetruta...

Nej, idag är det fredag igen. Får se vad som händer den här helgen då. Imorgon ska vi ha en karaokekväll igen. Fast jag ska inte sjunga! Då slutar det alltid med att man blir så in i helvete pruttfull och det har jag sagt att det aldrig får hända! Igen...
För jag kan ju inte sjunga om jag inte blivit tillräcklgt full. Och då tycker man att det är så jävla kul, så då hivar man i sig under hela tiden man sjunger, och till slut kliver man över den där gränsen.. Då känns det som att blinka och helt plötsligt sitter man på toagolvet med hövve halvvägs ner i toastolen med fingrarna i halsen som kittlar på den den lilla grejen i halsen.. =) Usch, usch, usch... Jag har lovat mig själv att aldrig mer bli så där full. Så det är bäst att jag inte sjunger. ;)

Nehe, nu ska jag ta och göra lite frukost.
Vardag | | Kommentera |

Torsdag

Halloj!

Skule ju in till Manpower igår. Vilka idioter som är där.. Jag talade om att jag har setat under 7 månader och sökt jobb på deras hemsida och att det inte funkar och jag vill ha mer hjälp, för nu måste jag ha ett jobb!
Då tar han in mig till en dator, visar hur hemsidan fungerar och hur man söker ett jobb! =S Men vad fan, jag VET hur man gör, men jag behöver mer hjälp.. Det var ungefär så här han sa..
"Ja, såhär ser våran hemsida ut. Du kan ju uppdatera ditt CV där och här trycker du för att söka jobb. Och om du tycker att det här jobbet *pekar på en annons* verkar intressant, så trycker du bara här, på ansök!"
En kvart senare, efter hans lunch:
"Ja, vi ska gå ut och gå nu, men du kan ju stanna här och söka vidare om du vill. Sen när du är klar, så trycker du bara här, på krysset uppe i hörnet." Och han pekade verkligen vart det där jävla krysset låg!
Hallå, jag är snart 20 år och sitter på internet varje dag, jag vet hur man stänger ner en jävla internetruta!! Ååh!

Nehe, nu sitter jag bara och käkar frulle. Har nyss varit ute på en morgon-promenad. Men nu ska jag kolla bloggar.
Vardag | | Kommentera |

Manpower

Jo, idag ska jag dra in till Manpower. Så på Lyxfällan på kanal 3 att en kille gick dit och skulle ha ett extrajobb och när han gick därifrån hade han fått ett.
Så, jag ska dit idag och tvinga de att hjälpa mig, för att sitta och söka på deras sida har jag försökt med i säkert 7 månader nu, det funkar ju inte..!

Men annars händer nog ingenting.. Ska kolla bloggar nu.
Vardag | | Kommentera |
Upp