Frulle

Mjo, sitter och äter frulle nu.
Vaknade vid halv 11 och gick ut med Bamse. Sen när vi kom in gav jag honom medicinen. Det gick skitbra! Det var bara 1 gång han spottade ut tabletten, men det var för att jag släppte munnen på han för tidigt så han hann inte svälja. Och det var 3 tabletter han skulle ha. 
Men lite synd att jag vaknade så sent, för man skulle vänta 1-2 timmar innan man gav han mat efter medicinen.. :S Då blir det mat sent ju..

Men men, idag fyller lillbrorsan år. Blir 9 bast! Ska väl hem dit och gratta han sen, fast jag har inte mycket pengar att köpa nåt åt han för. Som vanligt..... Jag har väl rd med ett tuggummi eller nåt.

Jävlar, jag & Bamse höll på dö här inne igår. Vi hade 29 grader inne! Sen kom farsan med en AC-sak för att vi skulle få lite kyla till Bamse, så att det inte blir några infektioner och skit.. Men den står nog i ett för stort rum, för det kylde inte mycket. Sen stängde jag faktiskt av den där och öppnade typ varenda fönster som finns. DÅ blev det svalt. Vad skönt det blev.
Vardag | | Kommentera |

Städpaus..

Halloj!

Nu har Bamse blivit av med pungen. Tyckte så synd om honom. En tjej hade honom som träningsdjur ungefär.. Visst, han hade ju fått sövningsmedel, men ändå. Det tog ju typ 10 minuter innan de lyckades få nålen på rätt ställe.

Men när vi kom in till kliniken, så satte vi oss och väntade. Och då sprang det förbi en gubbe, med gamla jeans, nån tröja och grått hår som spretade åt alla håll. Dessutom var han orakad. Han såg ut som en tvättad uteliggare. Jag bah "vad fan är det där för slusk...." Och då tittade han på oss och sa "är det han som ska kastreras?"
Fan, jag hade ingen aning om att han var en veterinär. amse var rädd för honom och morrade när han kom fram till oss. Han bah skakade när han skulle lyssna på hjärtat och kolla om han hade båda kulorna. Stackars Bamse..

Men jag åkte hem till Robin medan jag väntade på att Bamse skulle bli färdig.. Det var skitkul, de målade om huset. Från rosa till vitt..
Sen bad jag Robin bli med som bärhjälp, för även om Bamse är en liten Berner så är han ju ändå för stor för att jag ska orka bära honom. Och han behövdes kan man säga.
Bamse var precis som en stupfull gubbe. Det var knappt ( ! ) att han kunde resa sig själv. Han såg väl nästan ut som en nyfödd gnu eler nåt sånt. Fast Bamses ben föll åt sidorna istället för att hela han skulle tippa åt sidan.

Men när vi var inne och skulle hämta Bamse så hörde vi en tjej som bara skrek i hela huset ungefär. "Jävla djurplågare!!" och bla bla bla.. Hon hade varit in med sin hund, för att få kloklippning. Men de hade lunch och då blev hon förbannad. Då ringde de tydligen snuten.

Men men, nu är man hemma igen och håller på städar. Men pausar lite då och då, det är ju så jävla varmt.. Men städningen behövs, för Bamse är jätteduktig på att skita ner. :) Men det gör inget. Väljer man en sådan hund, får man ju stå ut med det.
Städa gör man ju i alla fall...
Vardag | | Kommentera |

Kastrering

Ja, idag ska Bamse kastreras. Stackars ponke...

Gick upp 6 idag. Skulle skjutsa mamma och ungarna till jobbet och skolan. För jag skulle ta hennes bil för jag ska åka in med Bamse själv sen. Ska åka vid 9 så jag verkligen hittar och hinner pinka av han.
Sen får jag åka hem en skvätt och sen tillbaka och hämta honom. Han kommer säkert hata mig efter idag.
För det första så får han ingen frukost. -Han springer efter mig vart jag än går och kollar på mig som om han trodde att jag skulle ha glömt bort han.. Jag känner mig skittaskig..
Sen för det andra så ska jag ta in han till veterinären, som ska sticka nålen i han så han blir trött och när han vaknar sen har han ingen pung kvar! Oj oj oj...

Ajja, idag ska jag cykla på motionscykeln, dammsuga och kanske ställa upp lite prydnadssaker som jag hade hos mamma. Inte för att jag vet om Jerry skulle tycka det var fint, men det märker vi väl. ;)
Vardag | | Kommentera |
Upp